Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba ben adetime 6 gün kala beta HCG baktırdım 1.20 çıkmış normal de 0.17 -0.68 falan çıkıyordu adetim 2 gün geçti acaba yükselme olur mu tekrar kan versem mi bilgin var mi0-5 arası hamilelik yok şeklinde yorumlanır. Sizin de gebelik yol maalesef. Sonuç 0.1
Tabi ki ver. 1.20 için kesin gebelik denilemez sonuçta. Ama 2 gün geçtikten sonra sonuç 10 bile çıksa umut vardırCanım merhaba ben adetime 6 gün kala beta HCG baktırdım 1.20 çıkmış normal de 0.17 -0.68 falan çıkıyordu adetim 2 gün geçti acaba yükselme olur mu tekrar kan versem mi bilgin var mi
Normalde sonuç birimi kısmına mlU / mL yazmaları gerekiyordu ama anlamadım ben de onuNiye hamile yazmışlar ki acaba oraya insanın siniri ile oynuyorlar bu nasıl sistem![]()
Canım merhaba ben adetime 6 gün kala beta HCG baktırdım 1.20 çıkmış normal de 0.17 -0.68 falan çıkıyordu adetim 2 gün geçti acaba yükselme olur mu tekrar kan versem mi bilgin var mi
Sonuç negatifEki Görüntüle 2872723 merhabalar, adetim 13 gün gecikti beta hcg sonucum e nabızda bu şekilde görülüyor. Hiçbir şey anlamadım. Bugünde kahverengi akıntım olmaya başladı. Kafam çok karışık biri yardım edebilir mi?
Pazartesi ye kadar regl olmazsam muhakkak vereceğim canım sağolTabi ki ver. 1.20 için kesin gebelik denilemez sonuçta. Ama 2 gün geçtikten sonra sonuç 10 bile çıksa umut vardır
Ay hadi İnşallah yükselme olur ya1.20 gebelik yok demek bazı hastanelerin sonuçları 1.20 diye çıkıyor
Gebelik yok demek canım benim anlatmam istediğimAy hadi İnşallah yükselme olur ya![]()
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş ya bende öyle oldum galibaGebelik yok demek canım benim anlatmam istediğim![]()