merhaba;
lazer ipl epilasyon yapanların başarlı sonuç vermesi için 1.etken kullaınlan cihazın kalitesi avupa yada amerikan menşeli bir cihaz olmasıdur.
bu tarz cihazlarda cok fazla sayıda çin malı oldugundan tam sonuç vermeyebilir dikat etilmesi gerken birnici husus budur bu konuda türkiyede cok fazla firma vardır bunların arasında kaliteli cihaz kullananlar tercih edilmelidir
2.etken ise bu cihazı kullanan kişinin bu işi yapmaya ehliyet sahibi olması yani serfitikalı olması ve tecrubeli olmasıdır
eger hem cihaz kaliteli ve kullan kişi de bu işte profosyonel ise kesinlikle kesin çözüm verir ve saglıklı bir şekilde sonuç alabilrsiniz
ben araştırdım biraz bu tarz cihazlarda benim gördügüm kadarı ile en kaliteli ürün satan firma miharu ipl lazer adı ile geçen firmaddır türkiye temsilciside var fakat kendilerine ait herhangi bir güzelik merkezi yok sadece cihaz satışı yapıyorlar istanbuldan bir kişi ye satmışlar bu cihazı ama bana çok ters yerde oldugundan gidemedim ama fırsatını bulup gitmeyi düşünüyorum eger yine kesin sonuç alıp memnun olan varsa yazın ben istanbul bahçeli evler soganlıda oturuyorum
xxxxxxxxx