Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakıyorum yokŞuan açık bakabilirsiniz :)
Ben bakamıyorum abla ya ya yoğun diyor yada çıkmıyor o alt üst soyağacı sorgusuBen baktım:)
ben bugun baya kişinin çıktısını aldım .Ben bakamıyorum abla ya ya yoğun diyor yada çıkmıyor o alt üst soyağacı sorgusu
Arama bölümüne soy yazıyorum çıkmıyor sonuç bulunamadı yazıyor kurumlardan nüfus.... Vs tikliyorim orda da gözükmüyorben bugun baya kişinin çıktısını aldım .
Sıraya almıyormu ?
nerden giriyosun ?Arama bölümüne soy yazıyorum çıkmıyor sonuç bulunamadı yazıyor kurumlardan nüfus.... Vs tikliyorim orda da gözükmüyor
Ben o yüzden becereiom demek kaç gündür uygulamadan gidiyordum çok sağol yaaanerden giriyosun ?
Telefon uygulamalarında yok
google dan e devlete gir ordan kurumlar ordan nufus ordan zaten soy ağacının yanında yenı yazıyo
Rica ederimBen o yüzden becereiom demek kaç gündür uygulamadan gidiyordum çok sağol yaaa
İlk sana soylucen soyumu sopumuRica ederim
Bekliyorum :) Kraliyet ailesindensen artık bi hedıye medıye bişeylrİlk sana soylucen soyumu sopumu
Bu sabaha karşı aldım soy agacimi bizim millet göçebe yaşamamış birde yörügüz diye geçinirler 1826 yılına kadar herkes olduğu yerde doğmuşBekliyorum :) Kraliyet ailesindensen artık bi hedıye medıye bişeylr
Tüühh kaçırdık hedıyeeeyıııBu sabaha karşı aldım soy agacimi bizim millet göçebe yaşamamış birde yörügüz diye geçinirler 1826 yılına kadar herkes olduğu yerde doğmuş
Kraliyet falan yok yani unut hediyeyi
Ama annemin annesinin annesinin babası yaşıyor gözüküyor
Oldugun ü bildirmemisler sanırım