C
cuter
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cuter
%95 cinselliktenmiş dr a sordumtrichomonas olması için illa cinsel aktif olmaya gerek yok yalnız bunu da belirteyim ben
ve benim kültürde çıkmadı trich
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%95 cinselliktenmiş dr a sordumtrichomonas olması için illa cinsel aktif olmaya gerek yok yalnız bunu da belirteyim ben
%95 cinselliktenmiş dr a sordum
ve benim kültürde çıkmadı trich
evet siz de ecoli mi vardıbizim de doktor bi ablamız söyledi illa cinsel aktif olmak gerekmiyo.. neyse zaten sizde de çıkmamış
evet siz de ecoli mi vardı
cuter kusura bakma ama banada öyle geliyor future katılıyorum dalga geçiyor gibisin sağlık bu tamam eğer mevcutsa böyle bir hastalık çok çok geçmiş olsun. ama sen bizim dediklerimizi uyguluyorsun nede doktorun. şıpdanak geçmesini bekliyorsun bir bekle sabret. doktorun dediklerini uygula sonra gel burdan alternatif tıbba geç. bak ben mesela düzenli olarak doktorumun dediğini uyguluyorum araştırdım sordum ilaçla beraber yan etki yapmıcak daha etkili olcak yöntemleri buldum ve şimdi hem tıbbı hemde alternatif tıbbı birarada yürütüyorum faydasını 3-6 ay arasında görcem eğer mucize olursa bu ayda görebilirim. bence bu kadar stres yapma kasma kendini bende hastalığımla ilgili çok stres yaptım saolsun buradaki ablalarım çok rahatlattı. unutma derdi veren allah dermanınıda verir. ve kimseye kaldıramayacağı dert vermez. böyle gidersen eğer yakında psikolojik destek alman gerekecek sanırım. şayet bizimle dalga geçmiyorsan.
canım bende de e coli vardı dediğin gibi kultur yaptırdım klasik antibiyotik veriyolar ama geçici çözüm yeniliyor en ii si bir kere temizleyince dogal yontemlerle korumak temizliğini sağlamak bol su iç birde kızılcık ye yada suyunu iç