merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandan beri takip ediyorum hele de bebeğim doğduktan sonra hep burdayım :) şu aralar tracy hogg kitabını okuyorum büyük bir heyecanla aldım çok kararlıydım ama okudukça acaba yapabilir miyim diye sormaya başladım. bebeğim 3.5 aylık daha da büyümeden kendi kendine uyumayı öğrenmesini istiyorum şu an çalışmıyorum ama ben işe başlayınca sıkıntı olacak. aranızda bu yöntemi uygulayanlar acaba bildiklerini paylaşabilirler mi? kafama takılan sorular:
*easy yöntemi 7 de kaldır 7 de yatır diyor bu saatleri değiştirsek yine sonuç alır mıyız? (eşim işe sabah 7 gidiyo akşam 7 de geliyo ozaman hiç görmeyecek)
*saatleri kaçırmayın diyor beslenme saatinde uyuyorsa uyandır diyor uyuyan çocuk nasıl uyandırılır mı denir bizim buralarda :)
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :))
*easy yöntemi 7 de kaldır 7 de yatır diyor bu saatleri değiştirsek yine sonuç alır mıyız? (eşim işe sabah 7 gidiyo akşam 7 de geliyo ozaman hiç görmeyecek)
*saatleri kaçırmayın diyor beslenme saatinde uyuyorsa uyandır diyor uyuyan çocuk nasıl uyandırılır mı denir bizim buralarda :)
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :))