Saç Kesim Şekilleri Dzlemi sac nasl uzun sure korunur?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

YildizlarVeGece

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
597
21
643
arkadaşlar sacınızı nasıl düzleştiriyorsunuz?

kuruttuktan sonra düzleştirmeden once krem falan suruyormusunz?
ya da düzleştirdikten sonra sprey kullanıyor musunuz? kalıcılık için.

yıpranmaması için sıcaktan korumak için koruyucu falan neler kullanıyorsunuz?

ben saclarımı düzleştirditen sonra etkisi cabuk geçio kafamçokkarıştı saclarım omuzlarımda ucları kıvrılmaya başli ofisfisfis

benim saclarım eskiden pısara gibiydi sonra kabarmaya yeryer sacma bi dalgalanmaya basladı ama genel olarak düz o nedenle düzleştirince baya bi süre kalıyo yani kabarmıyo ucusmuyo.. arkadasımın sacları ise inanılmaz kıvırcıktı bi nemli ortam olsun fönü hemen bozulur kıvırcık olurdu.. sonra ütü yapmaya basladı ardından düzleştirici falan derken bukleleri gitti ve simdi sacını düzleştirdimi uzun zaman bozulmuyo.. sac düzleştirmek sürekli bu sekilde kullanmak istemeyenler için sorun olabiliyo sac zamanla düzleşebiliyo bukle dalga kalmıyo.. eger fönden sonra uzun süre muhafaza etmek istiyorsan ve sacların kıvırcık yada dalgalıysa fönden önce sacını kremliyerek yıka ardından fön.. sonrasında briyantin gibi bişeyle yada cok hafif spreyle sabitleyebilirsin diye düşünüyorum..

çok katlı kesımlerde de çabuk bozuluyor ayrıca sıcak havaya saç dayanmıyo anında kabarıyo

nemli havaya da kesinlikle dayanmıo o kadar özenle düzleştirdiğim saçlarım 20-30 dk sonra hiç düzleştirmemiş gibim karamn çorman kabarık üstleik saçlrım düz ama nie böle anlamıorm katlı kesim ondanmı ecebe

ben saclarimi duzlestirdikten anca iki gun sonra bozuluyor oda yikadigimda. hic bir sey kullanmiyorum sadece sampuan ve ardindan sac kremi kurutup duzlestiriyom ama dumduz sanirsam makineden cunku senin sorununu ben daha once kullandigim makinemde cok yasadim fonlerdim aradan 10 dak gecmez eski haline gelirdi. bence sen kaliteli bi føn makinesi al

Ben saçımı düzleştirmeden önce saç spreyi sıkıyorum.ardından düzleştirmeye başlıyorum.Bunu yapmamı arkadaşım söylemişti. ama bence faydası olmuyor..

Benimde aynı ilk düzleştirdiğim zaman yarım saat sonra saçlarımın uçları içe doğru kıvrıklaşıyor..
Ne denediysem deneyim..olmuyor.. :/

saçının uçlarında kırık varsa o yüzden de sonradan bozuluyo olabilir sağlıklı saçta bozulma olmuyo çünkia.s.

kesinlikle. benim saçlarımın uçları aşırı derecede kırık ve düzleştirdikten bir süre sonra saçlarımın kırık olan yerleri kıvrılıyor sadece diğer yerlerinde bi değişme olmuyo düz duruyo uzun süre. ayrıca kullandığın düzleştirici makinesininde payı var arada. yüksek v da kullanırsan uzun süre düz kalır:teytey:

çok katlı kesımlerde de çabuk bozuluyor ayrıca sıcak havaya saç dayanmıyo anında kabarıyo

ßenim saçımda tam 4 kat var ve gerçektende öyLe.
Yani düzleştrdim diyelim ki,en üst katta olan dümdüz kalabiliyor sadece.Diğerleri bozulup büzüşüyor.Ayrıca sıcktan teleyip boğazım yapış yapış oLnca direk saçlara denk gelio.Böylece düzleştirdiğimiz saçın bozulma riski yeniden artıyor .))
ßen Dove'nin kremini kullanıyorum hem mis gibi kokuyor saçlarım,hemde yumuşak oluor.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…