• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Dz salarmz paylaalm :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
163
arkadaşlar düzleştirdiğimiz saçlarımızı ekleyelm yada fönlü :) içe dönük dışa dönük herturlu :)

3601.jpg

3577.jpg

bunlar benım saçlarm :ecrin_bebek:

emosum o ne sac oyle kendi saclarınmı onlar ya kac senede uzadı oyle ben yanlıs gormuyom dimi sac onlar maasallah :)

evetcanım benım saclarım ben hep uzun sacı severim oyzden kesmeyede kıyamıyorum evlendiğimden beri böyle esim sevdıgı için bende kesmedım..4-5 sene oldu bu sac

ama şu an kızıl degil aktı kızıllar kahve tonları düşünüyorum..
dısarıdada herkes soruyor senın sacınmı
ne ilginçtir:)

benim saçlarım temmuzda çekinmiştim dayımın yüzük takmasıydı yiğenim arkadan çekmiş oynarken krep attırıp fön çektirmiştim herkez arkadan çekip aaa postişmi kaça taktırdın fln diye sormuştu..en nefret ettiğim şey saçımın çekilmesiydi yaa...:olmaz:

benim saçlarım temmuzda çekinmiştim dayımın yüzük takmasıydı yiğenim arkadan çekmiş oynarken krep attırıp fön çektirmiştim herkez arkadan çekip aaa postişmi kaça taktırdın fln diye sormuştu..en nefret ettiğim şey saçımın çekilmesiydi yaa...:olmaz:

kesin fıstıktır bu :82:

Back