Dz liselerim 2 senelik ocuk geliimi okumalar imkansz m?

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
yada böyle çok uzaklarda ne bilim iyice doğuda boş kontenjan kalır heralde yani tek tük yerleşenler var diye biliyorum nereler daha avantajlı yardımcı olurmusunuz

normalde o bölümü kız mesek liseleri seçiyor.ama yeni açılan MYO ların kimsenin yazmayacağı yerleri yazarsın iyice doğu meslea sonra 1.dönem notlarını yükseltirsin yatay geçişle batıya kaydını adırırsın...bence yazın

bende öyle tahmin ediyorum şırnak batman siirt falan oraların sosyal sorunları var terör falan pek buralardan yazmazlar ordakiler buraya kaçar zaten şırnakta siirtte bilmiyorum ama okuyan aranı azdır tahminimce belki sorun yaşarım ama değer diye düşünüyorum inş olur cevabın için teşekkür ederim

canımm ben onu secicem şimdi ama meslekk lıselıyımmm tercıh kılavuzu edın bıtane puanı dusukk yerler var çokkk genellıkle köy tarzı olan

ama kızlar bu sene girilmio die biliyoruım ben emin misiniz bu sene aldıklarına düz liseler tercih edebiliyor mu çocuk gel.ni?acil cvppp

canımm ben onu secicem şimdi ama meslekk lıselıyımmm tercıh kılavuzu edın bıtane puanı dusukk yerler var çokkk genellıkle köy tarzı olan

ben biraz o puanlardan anlamıyorum kimi yerler var iyi üniler 55 57 puan falan kimi yerler var çok iyi üniler diğil 95 falan puanları nasıl oluyo puanlar en düşüğü ne mesela beni yönlendirirsen sevinirim köy tarzı falan demişsin nereleri mesela

ama kızlar bu sene girilmio die biliyoruım ben emin misiniz bu sene aldıklarına düz liseler tercih edebiliyor mu çocuk gel.ni?acil cvppp kızlar seçebilir miyiz acil cvp ona göre 4 yıllık tercih etcm puanım yettiği halde sırf bu bölüm için gitmicemm.lütfen bilgisi olan cevaplasın.

canım bak şimdi şöyle anlatayım diyelimki a myo çocuk gelişimi bölümüne en yüksek 80 en düşük 60 la 70 öğrenci alıcak ve burayı 80 kişi tercih etmiş olsun...en yüksek puanla tercih yapan öğrenciden başlarlar almaya 70 kişi dolana kadar..sende 63 puan almış ol örneğin..sana gelene kadar puanı senden daha yüksek kız meslek lisesi mezunu varsa öncelikli olarak onları alırlar.. sıra sana gelince tercih edenler içinde puanı senden düşük olanlar kalırsa o zaman sen girersin yok kalmazsa yine onlar girer..

seneye sınavsız geçiş kalkacak diyorlar öyle olursa sınavla girecek herkes sen onu mu demek istedin..

yok canım.meslek liseleri zaten 2 ytıllığa girebiliyor her zaman fakat düz liseler giremezmiş bu sene çocuk gelişimi 2 yıllığa ona üzülüyorum.seneye diyorlar.doğru mu.puanım yetiyor 4 yılllığa kafam çok karışık elimdekini kaybetmekte istemiyorm sneye kesin girilcekse 4 yıllık tercih yapmıcam.ama bi de seneye hem puanım düşüp hem de giremezsem yandığımın resmidir.(((((((((((((((((

puanın yetiyorsa 4 yıllık seç bence canım iki yıl okuyup ne iş yapacaksın birde onu düşün bence..senin dediğin sadece çocuk gelişimi için değil tüm sınavsız geçiş yapılan bölümler için öncelik o bölümlerden mezun olan liseliler için daha sonra düz liseler..seneye ne olacağını şimdiden bilemiyorum ama sınavsız geçiş kalkacak diyorlar öyle olursa kız meslek mezunlarıda sınava girecek demektir..ama belli olmaz..sınavsız geçiş kalkmazsa şimdikinden farklı birşey olacağını sanmıyorum..

normal sınavla.sınavsız geçiş yok zaten bize.ama sınava girsekte giremiyormuşuz bu sene.

canım bu seneki tercih klavuzunu inceledinmi bilmiyorum ama bazı yerlere çocuk gelişimi mezunu olmayanlardanda alınmış adıyamandı galiba bak istersen..

canım bu seneki tercih klavuzunu inceledinmi bilmiyorum ama bazı yerlere çocuk gelişimi mezunu olmayanlardanda alınmış adıyamandı galiba bak istersen..

canım adıyamanda 79,301 yazıyo puan hangi üniler almış nerden öğrendin bende onu arştırıyorum da

ama ben düz liseyim şimdi neyi göz önünde bulundurucam bi arkadaşa sordum düşükleri yaz dedi 50 55 falan olanları ama kimi ünilere bakıyorum i.ö daha yüksek mesela İ.Ö 92 gündüz öğretim 55 veya 64 gibi bizde meslek liseli olmadığımız için bize i.ö yazın diyolar düşük olunca kız meslekliler doldurmazmı gündüz öğretimi yada gündüz öğretimdede şansımız var mı bide şırnak falan yeni açılmış bitlis yada doğu çok bilinmeyen ünilerin puanları 92 85 falan niye bukadar yüksek uludağ inegöl kastomunun puanları 50 53 düşük nasıl oluyo bilmediğim bişey mi var
biraz uzun oldu ama kusura bakma cevaplarsan çok sevinirim a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…