- 13 Eylül 2023
- 61
- 30
-
- Konu Sahibi siyahinbeyazi
V12 2.2 gen5 3.5 kg bana gen5 aşırı ağır geldiBende hem robot hem dyson almıstım. Annemde evde robot kullanıyor ama evım küçük diye dyson ı götürdüm. Benım v12 böyle bır rahatlık olamazzzzzzzz. Aşırı üşengeçimdir. Eskiden ev süpürmeyi değil silmey severdım daha kolay dıye. Simdi süpürmek daha kolay. V12 ıle gen5 ağırlıkları eşitse tabıkı son cıkanı al ama bence al yanı.
O zaman v12 al ama kendı sıtesınden al trendyoldan alıp sıkıntı yasayan çokV12 2.2 gen5 3.5 kg bana gen5 aşırı ağır geldi
V 12 nin de iki modeli var biri hepa filre ama parçasına diğerinin parçası çok bakalım , karar verip almak istiyorum artikO zaman v12 al ama kendı sıtesınden al trendyoldan alıp sıkıntı yasayan çok
Ben 9 aksesuar olanı almıstım ama sonradan da alınabılıyor parçalar tek tekV 12 nin de iki modeli var biri hepa filre ama parçasına diğerinin parçası çok bakalım , karar verip almak istiyorum artik
Çok teşekkür ederim, alerjik bubyem var hepa olan daha iyi dediler gönlüm çok parçalıdan yanaydı bugün son kez deneyip umarım alabilirimBen 9 aksesuar olanı almıstım ama sonradan da alınabılıyor parçalar tek tek