- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
-
- Konu Sahibi sarimsaklasaktasarmalasak
V11 5900 şu anAma ben de yaniltmak istemem eger xiaominin performansi yakinsa ve fiyat 3te 1 ise ben de üzülmeye başlayabilirim.
Alsam mi almasam mi diye dusunurken 5500den 4500e indi kendi sitesinde. Ben 4500e aldim cok guzel oldu aslinda. Suan artmistir sanirim iyice fiyatlar
60 dk
Çok teşekkür ederimBen 7 aldığımda 8 ve bir üstü vardı
Ama dakikasını artırıyoruz kapasitesini artırıyoruz deniyor ama temel aynı
Sonuçta temizliği kolay, hemen çöpe dökülüveriyor iki kere döksek de sıkıntı değil
Bence kendi sitesinden diğer modeller var mı bakın derim
Şuan 5999 duvar aparatı hediyeliAma ben de yaniltmak istemem eger xiaominin performansi yakinsa ve fiyat 3te 1 ise ben de üzülmeye başlayabilirim.
Alsam mi almasam mi diye dusunurken 5500den 4500e indi kendi sitesinde. Ben 4500e aldim cok guzel oldu aslinda. Suan artmistir sanirim iyice fiyatlar
60 dk
Diyorum ya 2500 Xiaomi alsam bide robot parası kalıyor aslında ama baska bir arkadaş v7 de iyi dedi dysonun eski serilerinde bı bakicam bugunŞuan 5999 duvar aparatı hediyeli
Üzdün.Ama ben de yaniltmak istemem eger xiaominin performansi yakinsa ve fiyat 3te 1 ise ben de üzülmeye başlayabilirim.
60 dk
Bi arkadasım xiaomi dik supurge ile robotu beraber kullanıyor. Sadece dik supurgesını onermem ama robotla beraberse alınabilir dıyor. O yuzden dik supurgesıne guvenmiyorum. Ben de cok arastırma yaptım. bakarsanız roidmı nin son çıkan modeli asıl dysona muadil dıyorlar ama zaten o da 4-5 bın cıvarıydı en son.Tam bahsettiğim aslında bu. Şuan için ikisinide alacak bütçem yok bu yüzden Dyson mu Xiaomi mi diye arada kaldım. Aslında Xiaomi alsam robot için parakalir ama Xiaomi dikey yüzümü guldururmu pişman edermi bilemedim. Dyson zaten bu konuda duayen ama arada okadar büyük bı fark varmı acba dedirtiyor.
Bi arkadasım xiaomi dik supurge ile robotu beraber kullanıyor. Sadece dik supurgesını onermem ama robotla beraberse alınabilir dıyor. O yuzden dik supurgesıne guvenmiyorum. Ben de cok arastırma yaptım. bakarsanız roidmı nin son çıkan modeli asıl dysona muadil dıyorlar ama zaten o da 4-5 bın cıvarıydı en dys
Şuan Dyson V8+ a kart verdim gibi üstüne mi vacim robot düşündük hattaBi arkadasım xiaomi dik supurge ile robotu beraber kullanıyor. Sadece dik supurgesını onermem ama robotla beraberse alınabilir dıyor. O yuzden dik supurgesıne guvenmiyorum. Ben de cok arastırma yaptım. bakarsanız roidmı nin son çıkan modeli asıl dysona muadil dıyorlar ama zaten o da 4-5 bın cıvarıydı en son.
Ooo süper sızınkı tam olmusŞuan Dyson V8+ a kart verdim gibi üstüne mi vacim robot düşündük hattabaya bı işlevsel hale geldi böyle sanki
Aslinda baya fark var mesela v11 3,5 saat şarj ile 60 dk V8 ise 5 saat şarjla 40 dk çalışıyor. LED Ekrem,aparat, toz kapasitesi gibi farklar var ama benim amacına yeterli gibi görünüyor. Ben acil durumlarda kurtarsın istiyorum ebbide robot olursa 3 süpürge olacak zaten evdeyeterli gibi sanki
Çok teşekkür ederim bu arada önce Dyson gelsin robota sonra bakicamOoo süper sızınkı tam olmusgule gule kullanınn ben v11 dusunmustum v8 den farkı yok mu acaba o yuzden mı v8e karar verdiniz
Birde sürekli peşinde dolaşıp sandalyeyi vs çekmek yer açmak zorunda kalıyorum dedi.