Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz arkadaş rainbow al demiş clenamax rainbowla aynı özellikte imalatı istanbulda yapıldığı için fiyatı rainbowun 3 te 1i kadar bi düşün bencedyson süpürge hakkında bilgisi olan kullanıp memnun kalan hanımlar hangi modelini tavsiye edersiniz ?
ben almayı düşünüyorum fakat açıkçası pek bilgim yok yardımcı olursanız memnun olurum
Bence Karcher markasını da deneyin derim, bu markanın ve bu markanın kullanıcıları hem bilinçli hem de oldukça fazla ;-)
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine www.karchermarket-firatelektrik.com belirttiğim bu siteden karcher marka buharlı temizlik robotu aldım ve çok da memnun kaldım , site de çok güvenilir ayrıca telefon ile de ürün için teknik destek veriyorlar, yine de karcher markasını da düşünün derim sonuçta Almanlar bu konuda oldukça iyiler![]()
ne kadara satıyorsunuz yada hala satıyormusunuzMerhaba dyson dc33 allegy süpürgesi satiyorum alalı 8 ay oldu doğru dürüst kullanılmadığı desem yeridir. Ilgınen arkadaşlara duyurulur
Merhaba dyson dc33 allegy süpürgesi satiyorum alalı 8 ay oldu doğru dürüst kullanılmadığı desem yeridir. Ilgınen arkadaşlara duyurulur