Elektrikli Süpürgeler dyson süpürge?

yasuyasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
745
247
53
dyson süpürge hakkında bilgisi olan kullanıp memnun kalan hanımlar hangi modelini tavsiye edersiniz ?
ben almayı düşünüyorum fakat açıkçası pek bilgim yok yardımcı olursanız memnun olurum

Alabildigin en iyi modelini al derim rahatlikla
Ben şu an piyasada olmayan bi,modelini aldim 2 sene önce ve teşhir ürünü olmasina ragmen aldim,, kullaniyorum çok memnunum
Bu eskirse yine dyson alirim..
Rainbow almaya gücün varsa al ama alamiyorsan dyson al bence

dyson süpürge hakkında bilgisi olan kullanıp memnun kalan hanımlar hangi modelini tavsiye edersiniz ?
ben almayı düşünüyorum fakat açıkçası pek bilgim yok yardımcı olursanız memnun olurum
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz arkadaş rainbow al demiş clenamax rainbowla aynı özellikte imalatı istanbulda yapıldığı için fiyatı rainbowun 3 te 1i kadar bi düşün bence

ben kesinlikle dyson derim ki yakında evleneceğim çok araştırdım dyson alacağım. Dc52 ALLERGY MUSCLHEAD parqued
almaya karar verdim

Bence Karcher markasını da deneyin derim, kardeşim hem satıcısı hem yetkili servisi bu markanın ve bu markanın kullanıcıları hem bilinçli hem de oldukça fazla ;-) Tavsiye etmek istedim.

Elektrik süpürgesinin çok pahalısını almaya gerek yokmuş aslında. Öyle bir yazı okumuştum.

bende dyson var çok memnunum ama birkeresinde döner başlığı bozulmuştu değiştirmek zorunda kaldım(garantisi bitmişti) parçaları ithal olduğu için çok pahalı.

Merhaba dyson dc33 allegy süpürgesi satiyorum alalı 8 ay oldu doğru dürüst kullanılmadığı desem yeridir. Ilgınen arkadaşlara duyurulur

Merhaba dyson dc33 allegy süpürgesi satiyorum alalı 8 ay oldu doğru dürüst kullanılmadığı desem yeridir. Ilgınen arkadaşlara duyurulur

Merhaba ne kadara satıyorsunuz öğrenebilirmiyim bende almayı düşünüyorum.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…