Dyson dikey süpürge mi Philips Maraton mu?

Dyson dikey süpürge mi Philips Maraton mu ?

• Dyson

• Philips Maraton

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.572
3.952
29
Merhabalar süpürgem halıları iyi süpürmüyor ve alerjimiz var toza.
Dyson ve Philips maraton arasında kararsız kaldım.
Dyson sorun çıkarmıyorsa çabuk bozulmuyor ise almak isterim. Özellikle halılar için. Genel temizlikte yine eskisini de kullanırım. Bozulduğunda parçaları pahalıymış ekstra para verecek durumum olmaz.

Maraton da iyi diyorlar ama halı konusunda da çekim gücü iyi mi kullananlardan yorum bekliyorum..

Annem ve teyzem maraton kullanıyor ben dyson kullanıyorum. Ikisininde kullanımı bildiğim için yazıyorum. 3 evde alerjik bu arada. Maratonun çekim gücü harika kablo uzunluğu ise gayet yeterli ayrıca sürekli hazne boşaltımı yapmana gerek kalmıyor. Dyson kablosuz olduğu için elin ayağın oluyor. Sorun diyemem ama düzenli temizliğe ihtiyaç duyuyor filtre temizliği vs sık sık yapılıyor. Her ikisi de halıları kaldırıyor resmen performansı çok iyi. Evine ve kullanım sıklığına göre değerlendirme yap bence. Benim 13 aylık bir bebeğim var sürekli elinde bir şeyler yiyip geziyor o yüzden asla kablolu süpürgemi kullanmıyorum. Çok yorucu oluyor. Kablosuz süpürge rahatlık kısaca 🥰

Annem ve teyzem maraton kullanıyor ben dyson kullanıyorum. Ikisininde kullanımı bildiğim için yazıyorum. 3 evde alerjik bu arada. Maratonun çekim gücü harika kablo uzunluğu ise gayet yeterli ayrıca sürekli hazne boşaltımı yapmana gerek kalmıyor. Dyson kablosuz olduğu için elin ayağın oluyor. Sorun diyemem ama düzenli temizliğe ihtiyaç duyuyor filtre temizliği vs sık sık yapılıyor. Her ikisi de halıları kaldırıyor resmen performansı çok iyi. Evine ve kullanım sıklığına göre değerlendirme yap bence. Benim 13 aylık bir bebeğim var sürekli elinde bir şeyler yiyip geziyor o yüzden asla kablolu süpürgemi kullanmıyorum. Çok yorucu oluyor. Kablosuz süpürge rahatlık kısaca 🥰
Teşekkür ederim bende maraton düşünüyordum aynı işlevde olmasına sevindim

• Beğen
Reactions: sdg
Eşim benden habersiz dyson almış hiç memnun değilim philips yorumları güzelse almanı öneririm
Ev büyükse dyson şarjı dayanmıyor haberin olsun beybi

Biz ikisini de kullanıyoruz. Maraton 8 yıllık süpürgem, çok seviyorum ve genel temizlikte kullanıyoruz. Dyson ise günlük kısa süpürme işinde kullanıyoruz, halılarda çok başarılı ama sert zeminde o kadar değil bence. Ağırlığı vs biraz sıkıntı benim için. Önceden fantom kullanıyorduk, bozulunca kayıtsız kalamayıp dyson aldık ama maraton varken çok da gerek yokmuş gibi. Yani günlük kullanımda daha basit bir şey olabilirmiş

Merhabalar süpürgem halıları iyi süpürmüyor ve alerjimiz var toza.
Dyson ve Philips maraton arasında kararsız kaldım.
Dyson sorun çıkarmıyorsa çabuk bozulmuyor ise almak isterim. Özellikle halılar için. Genel temizlikte yine eskisini de kullanırım. Bozulduğunda parçaları pahalıymış ekstra para verecek durumum olmaz.

Maraton da iyi diyorlar ama halı konusunda da çekim gücü iyi mi kullananlardan yorum bekliyorum..
Dyson 🙏🏻 çevreme ben hariç herkesin var 🥲🥹 aşırı memnunlar ve kablosuz olması çok pratik. Burada konu açmıştım philipsin kablosuzu çabuk arıza veriyormuş ama maratonu nasıldır bilmiyorum

X