Dyson airwrap önerir misiniz?

Seray_

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
145
23
13
20
Saçım kabarık, kalın telli ve çok
Gerçekten harika yapıyor mu? Saçım ısıdan aşırı yıprandı.

Ben memnunum hem airstraight hem airwrap var git mağazada dene

Bende memnunum duş sonrası kurutma şekil vermen10 dakika bile sürmüyor ama benim saçlarım ince telli ve seyrek

dyson airwap i 6 aydır kullanıyorum. İnce telli saçlara daha iyi şekil veriyor. Benim saç telim kalın olduğundan kabarma yapıyor bayağı bir uğraştırıyor. Kalın maşayla maşa yaptığımda da 10 dk geçmeden düşüyor, inceyle yapılan bi nebze daha kalıcı oluyor. Düzleştirme işlemi de dümdüz yapmıyor ama doğal bir düzlük verebiliyor

Benim de saçlarım kabarık ve çok ama kalın telli değil saçlarımda işe yarar mı bilemedim bir de saçım hemencecik kıvrılır ama biraz zor düzleşir 😞

Ben yeni aldım. Yıllardır niye almamışım dedim. Elim kolum oldu. Saçlarım harika oluyor. Benim saçım ince telli. Programini telefona indirdim, ayarını kendi yapıyor sicak soğuk havayı kendi veriyor.
Kirik saçlarım parlak , hacimli duruyor. Soğuk havayla sabitledigi için bozulmuyor. Arkadaşımda da var , onun saçları kalın telli ve gür, o da çok memnun.

Ben yeni aldım. Yıllardır niye almamışım dedim. Elim kolum oldu. Saçlarım harika oluyor. Benim saçım ince telli. Programini telefona indirdim, ayarını kendi yapıyor sicak soğuk havayı kendi veriyor.
Kirik saçlarım parlak , hacimli duruyor. Soğuk havayla sabitledigi için bozulmuyor. Arkadaşımda da var , onun saçları kalın telli ve gür, o da çok memnun.
Benim de saçlarım inanılmaz gür aklımda hep şüphe var almayı çok düşündüm. Sepete ekledim ekledim geri çıkardım.
Düzleştirici maşa kullanmaktan da saçım yıpranıyor.
Kalıcılığı nasıl sizce? Kaç saat kullanabiliyorsunuz? (Daha doğrusu saçı gür olan arkadaşınız)
Birde yıpranma minimum mu gerçekten?

Benim de saçlarım inanılmaz gür aklımda hep şüphe var almayı çok düşündüm. Sepete ekledim ekledim geri çıkardım.
Düzleştirici maşa kullanmaktan da saçım yıpranıyor.
Kalıcılığı nasıl sizce? Kaç saat kullanabiliyorsunuz? (Daha doğrusu saçı gür olan arkadaşınız)
Birde yıpranma minimum mu gerçekten?
Valla köpük kullanırsanız ertesi gün bile aynı duruyor. Köpük kullanmayıp soğuk havayla sabitlerseniz de hoş bir dalga oluyor. Arkadaşımın da ayni şekilde. Zaten onun mutlaka al demesiyle aldım ben de. Benim saçlarım sari sombreli. Yumuşak ve parlak duruyor dysonla yapınca. Kullanınca ne demek istediğimi anlayacaksınız. 10 dk da kuaförden çıkmış gibi bakımlı hacimli parlak saçlarınız oluyor.

Back
X