- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 8.922
-
- Konu Sahibi Sade frappe
Bnmkini satayım sanaBen de almak istiyorum yaa
Arkadaşım da aldı, aynı sorunu yaşadığı için satacaktı ürünü Dolap’tan. Bir aylık makineydi. Satmadan önce ben deneyeyim, beğenirsem ben alırım dedim. Benim saçlarımı da yapmadı bildiğin. Kalıcı değil, çabuk bozuluyor. İyi ki onda deneme imkanı bulmuşum, yoksa ben de alacaktım.Bir gelişme oldu mu acaba benim de saçlarım düz ve ince. Mağazada denedik 1 saat içinde su dalgasına döndü tamamen yok olmadı ama ben de tereddütte kaldım. Bugün almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım
Ben duzlestirme tarafndan cok memnunum. Ama dalga icin saglam sprey sikmazsam daha evden cikmadan bozuluyor.Bir gelişme oldu mu acaba benim de saçlarım düz ve ince. Mağazada denedik 1 saat içinde su dalgasına döndü tamamen yok olmadı ama ben de tereddütte kaldım. Bugün almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım
Benim saçlarım dümdüz fönlü gibi ama bazen toka izi vs oluyor o yüzden ben açıkçası düzleştiricisini almak istiyordum. Sonra eşim dedi bunun da düzleştirici kısmı varmış neden bunu almıyorsun bana da mantıklı geldi. Asıl amacım zaten saçımı fönlü gibi yapsın arada oluşan hafif izler gitsindi. O zaman ben alıyorum arada maşa da atarım sıkıldıkça. Mağazadaki denemeden memnun kaldım açıkçası zaten düğün maşası istemiyorum ben uyumuşsun uyanmışsın dünden maşan kalmış gibi seviyorumBen duzlestirme tarafndan cok memnunum. Ama dalga icin saglam sprey sikmazsam daha evden cikmadan bozuluyor.
Benim kalin telli hafif dalgali ve elektrikli sacim. Su iki arkadas beni asiri mutlu ediyor. Arada dalgali istesem de yapip spreyliyorum.Benim saçlarım dümdüz fönlü gibi ama bazen toka izi vs oluyor o yüzden ben açıkçası düzleştiricisini almak istiyordum. Sonra eşim dedi bunun da düzleştirici kısmı varmış neden bunu almıyorsun bana da mantıklı geldi. Asıl amacım zaten saçımı fönlü gibi yapsın arada oluşan hafif izler gitsindi. O zaman ben alıyorum arada maşa da atarım sıkıldıkça. Mağazadaki denemeden memnun kaldım açıkçası zaten düğün maşası istemiyorum ben uyumuşsun uyanmışsın dünden maşan kalmış gibi seviyorum
Çok teşekkür ederim peki renk konusunda bir öneriniz var mı mavi için parmak izi yapıyor dedilerBenim kalin telli hafif dalgali ve elektrikli sacim. Su iki arkadas beni asiri mutlu ediyor. Arada dalgali istesem de yapip spreyliyorum.
Eki Görüntüle 3386978 Eki Görüntüle 3386980
Bendeki griden parmak izi kalmiyor. Ama maviyi denemedim.Çok teşekkür ederim peki renk konusunda bir öneriniz var mı mavi için parmak izi yapıyor dediler
Dyson turkiye yada bilindik tekno marketler disinda alma bence cok sahtesi var cunku.Stoklar bitmiş kızlar ya hiçbir yerde bulamadım internetten sipariş verdim
Gerçekten mi ama bilindik bir alışveriş uygulamasından sipariş verdim. Sahte olduğunu nasıl anlayabilirim? Her yerde stok tükenmiş ve yeni stoklar 30 binden satışa açılacak dendiDyson turkiye yada bilindik tekno marketler disinda alma bence cok sahtesi var cunku.
Youtubeda videolar var. Ama en garantisi urun gelince bir dyson magazasina goturup sormak.Gerçekten mi ama bilindik bir alışveriş uygulamasından sipariş verdim. Sahte olduğunu nasıl anlayabilirim? Her yerde stok tükenmiş ve yeni stoklar 30 binden satışa açılacak dendi
Bir gelişme oldu mu acaba benim de saçlarım düz ve ince. Mağazada denedik 1 saat içinde su dalgasına döndü tamamen yok olmadı ama ben de tereddütte kaldım. Bugün almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım
köpük ve sprey yapıyor benim arkadaşım bende yok kullanmadım hiç.Kalıcılık açısından hangi ürünler öneriliyor acaba? En kötü o şekilde denerim. Misyonunu yerine getirebilecekse eğer ürün alırım çok sıkıntı değil.