• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dyned'le ilgili acil yardım

hammer

papatya
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
326
3
116
Muğla
ılköğretim ing. öğrt. arkadaşlar,geçen hafta ilçe toplantısı yapıldı.6-7 ve sekizlere bu sene first englishle birlikte english for success kullanmamız söylendi ve öğrenci listelerini nasıl aktaracağımız anlatıldı.Ben hala öğrencilikteki zekama sahip olduğumu sanarak not falan almadım ve inanın şuan tek kelimesini hatırlamıyorum,hiç de sevemedim şu dynedi zaten.Neyse,bunu nasıl yapacağımızı bilen biri varsa lütfen anlatsın

arkadaşım biraz karmaşık gibi görünsede işlem oldukça basit istersem kısaca anlatayım.önce okul yöneticilerinden 4-8. sınıfların e okuldan sınıf listelerini bir flash belleğe at.yalnız listelerin başında öğr. TC olacak.Bana defalarca idareciler yanlış liste verdiler.RECORDS MANAGERı aç. ve okuldaki tüm sınıfları EKLEden sınıf isimlerini ve derse giren öğretmenlerin isimlerini ekle.Okul öğretmenlerine aynı giriş şifresini ver sonra kendileri değiştirsinler isterlerse.ıçi boş sınıflar oluşturduktan sonra öğrencileri bu sınıfların içine atmaya geldi sıra.Örneğin 8A sınıfı .okuldan aldığın listedeki 8A sınıfını aç üst sol köşeden başlayarak tüm öğrencileri seç kopyala.Dyned otamatik tanımlama sistemindeki MAKROLARI ETKıNLEŞTıRdikten sonra en altta LıSTE nin içine yapıştır oradan AYAR kısmını tıkla ve hayali mail uzantısı verdiğin tanımlamadaki DÜZENLE yi tıkla ordan aynı yerdeki DYNED yazılı bölüme gel orayı tıkla burada öğrencileri oturum açma kimlikleriyle göreceksin. Dosya-farklı kaydet diyorsun sınıfın adını ver ve dosya türüne METıN SEKMEYLE AYRILMIŞı seç ve masaüstüne kaydet.Şimdi records manager dan 8A sınıfına gel ve üstünü tıkla boş sınıfın içine gir dosyadan ÖĞRENCı ADLARINI ıÇERı AKTARI TIKLA oradan masa üstündeki 8A sınıfına gidersin ve önüne çıkan herşeye tamam yada sürdür dersin ve sınıf kaydolurAslında bizim ilin DYNED sorumlusu arkadaşım çok güzel bi sunu hazırlamış bunun linkini vermek doğru olurmu burda bilmiyorum arada bi takıldığım için site kurallarını pek bilmiyorum sakıncası olmadığını söyleyen birileri olursa en kısa zamanda tekrar açar linki veririm orada sunu şeklinde anlatılmış ve sorabileceğin her sorunun açıklaması var indirir kullanırsın Bende bunca şeyi boşa yazmış olurum.Kolay gelsin başarılar.

Back