Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Düzleştirirken yanmasın diye ne kullanabilirim?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

minikbebekim03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
58
0
36
Kırıkkale
mrb arkadaşlar benm saclarımın ucları hep yanıktı burda gördüğüm ılık zeytin yağı önerisini uyguladım. Saclarım mükemmel oldu yanıklar gitti düzleştiricinin yaptığı boz görünüm gitti parladı çok güzel oldu ben de doğal halinden sıkıldım düzleştrdim ve olan oldu saclarım berbat oldu yandı uçları... yanık sonrası tamir edio zeytin yağı ama düzleştirirken kullandğınız ürün var mı yanmaması için? Bi de bnm en alttaki saclarım ince telli ve acık renk hmn dolaşıo onun için ne yapmalıyım bilenler yardım etsin lütfen

cnm gliss ın sıvı sac kremı var sprey sarı renklı olanı al mukemmell bır urun hemde 6 lıra vazgecemessın aslaaa:93::82::81:

kızlara katılıyorum muhteşem bişey gliss. banyo yaparken saç maskesini kullanıyorum oda sarı. nemliyken de spreyini sıkıyorum harika yumuşacık oluyo

cnm saçlarını 200 derecede düzleştirirsen yanar elbet yıpranmış saçlar için en fazla 150 derece olmalı diye biliyorum o bile zararlı düzleştirici öncesi de ısıdan koruyucu serumlar var john frieda önerebilirim...

bende avon un saç serumunu kullanıyorum.. düzleştirmeden önce uçlarına sürüyorum.. 15*20 dk sonra düzleştiriyorum.. böylece kırıklar belli olmuyo pürüzsüz bi qörünüm ortaya çıkıyo.. we parmaklarım saçlarımın arasında kayıp qidiyo dolaşmıyo da.. en son inidirmdeydi 7.5 tl..

aslında ben evde yapılan bişey önermenizi istemiştim konuyu açarken yazmayı unutmuşum :) evde yaptığınız yok mu bu arada avonun damage hair i mi diosun

gliss ın sıvı sac kremı nasıl kullanılıo arkadaslar ? duzlestırme yapmadan oncemı sonramı bır bılgılendırımısınız :S

ben mavi su kullanıyorum duzlestirmeden once hem kalıcı oluyor sacın sekli hemde daha parlak kırılmasınıda onluyor...

kızlar ben bu glissin pembe olan saç kremini kullanıyorum ama bunun düzleştirme öncesi ısının zararlı etkisinden koruduğunu hiç sanmıyorum, bu amaçla üretilmiş bi ürün deil sonuçta; john frida demiş bi arkadaş, onu kozmetik dükkanlarında bulabilir miyiz, nerde satılıyo kısaca? bide dove bi seri çıkarmıştı ısıya karşı koruyucu olarak, deneyen oldu mu işe yarıyo mu acaba???

ewde kullanacağın bişey olacağını sanmıyorm :) saç serumu da yeşil kapaklı küçük bişey.. ADVANCE TECHNIQUES yazıo üstünde..

john Frida nasıl kullanılır necidir hakikaten ? Bende yanmalardan şikayetçiyim.

john frieda watsons ve boyner da var kızlar ben düzleştirmeden önce kullanıyorum ve düzleştiricinin verdiği zararı büyük oranda engelliyor kabarmayı da önlüyor bi ölçüde...

Son düzenleme:
Bende biara avonun saç serumunu kullandım,normalde düz saçlara sahibim zaten ama daha düz ve güzel durması için hepimiz kullanıyoruz saç düzleştiricilerini..Cidden yakıyo ya,düzleştirirken duman çıkıyo sanki bazen içim gidiyo valla ama en az hasarla bitirmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…