Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar. Sormak istediğim bi şey var. Saçlarım kısa küt ve kıvırcık. Sürekli düzleştiriyorum ve bu yüzden kurudu. Düzleştirilince bile kabarıyor artık. Kullanabileceğim bi ürün var mı bildiğiniz? Kazıtmayı düşünüyorum artık. Yardımcı olursanız seviniriim.
Bende kıvırcık saçlıyım öyle böyle değil en son dove krem kullanmaya başladım cok guzel nemlendırıyor sureklı jöle kullanmama ragmen sacımın gercekten yumusacık kaldıgını farkedıyorum
Bende kıvırcık saçlıyım öyle böyle değil en son dove krem kullanmaya başladım cok guzel nemlendırıyor sureklı jöle kullanmama ragmen sacımın gercekten yumusacık kaldıgını farkedıyorum
Sağol canım denerim onu ben de :) hatırlıyorum eskiden annem saçlarıma sürerdi böyle kutusu falan değişikti ve ipek gibi yapardı. Hatırlattıgın iyi olduu :):)