Saç Şekillendiriciler düzleştirici ?

gurbik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
286
0
46
İstanbul
merhaba kızlar , saç düzleştirici almak istiyorum , remington düsünüyorum ama hangısı ? alınca iyisi olsun bir kere aldım hiçbir işe yaramıyor 5 kere sacın üzerinden geciyorum yarım saate bozuluyor oda eski haline dönüyor kabarıyor bir tarafı kalk gidelim diyor bir tarafı b.k yeme otur
sacı düz ya da düze yakın olanlar değilde saçı kıvırcık yada kıvırcıga yakın dalgalı olup düzleştirici kullananlardan öneri bekliyorum. şöyle bir kere de kayıp giden güzel bir düzleştirici istiyorum gün boyu bozulmayacakkkk bana ımkansız geliyor ama neyse canlarım cok konustum yorumlarınızı bekliyorum....:) fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:
tatlım ben sana braun öneririm bozuldumu yenisini veriolar garanti kapsamında.ve saçım çok inatçıdır benim ve dümdüz yapio phlipside kulaandm ama kafama yapıştirioo.braun yapıştırma yok yinede sana klmış ama alırken iontec olmasına dikkat et bu parlatioo ve bozulmasını engellio

Şiddetle tavsiye edebilirim :) buharlı oluşundan ötürü diğerleri kadar yıpratmıyor da saçı ve ayrıca çok kalıcı şekillendirme sağlıyor.Satılan mağazalarda da ürünü deneyip farkını görebilirsin.Fiyatı da düştü bir arkadaşımda tavsiyem üzerine ve kendi de benimkini denedikten sonra aldı,110 liraya bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…