- Konu Sahibi _ConversE_
-
yaa peki nasıl yaptın canım anlatabilirmisinfisfisfis
tabii ki canım saçı düzleştirir gibi dipten başlayıp uçlara iniyorsun ama bunu yaparken düzleştiriciyi kendi etrafında döndürüyorsun külah yapar gibi uçlara gelince bırakıyosun ve harika buklelerin oluyor... benim saçlarım belimin birazcık üzerinde uzun saça da gayet güzel uygulanabiliyor yani...çok uzun bir zaman da almıyor ben 15 dk da yapıyorum..bir de sadece uçları değil diplerden başlıyor bukle...bununla ilgili bir video var canım ona bakarak öğrenebilirsin ben de ordan öğrenmiştim..hadi kolay gelsin...a.s.
canım benimm sanırım ayn ı videodan bahsediyoruz:uhm:
ama ben ilk aldığım tutamda saçlarım dediin gibi üstten başlayarak bukle oluyor,
ama sonraki tutam hüsran aynı saç...
neden olmuyor kaç kere denedimm acaba bir yerde yanlışmı yapıyorm,
düzleştiriciyi saçıma koyuyorum,o üste gelen kısmı tekrar döndererk aynı kısmı
üste getiriyorum videoda öle yapıyor bayan,
ama olmuyor nollur biraz daha açıklayıcı anlatın yaa:çok üzgünüm:
iyide o bukleler hiç oldumu yawww:))bence kötü oluyor siz en iyisi geceden gazete kağıdıyla sarın saçlarınızı sabah açın bukle nasıl oluyor görün:)))
yaa hiçmi kimse yardım etmicek yaaa:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende cok urastm bukle yapabılmek ıcn ızlemedgm vıdeo kalmadı..
ama en sonunda buldum bı tane..hihoyyyt
klava: Allahn cezaları youtube u kapatmasalardı sana orda muhtesem bı teknık gostercektım ama malesef suan sadece anlatmak zorundaym..
1-aletın kablo kısmını yukarı dooru cevır.. (bas asagı tut yanı aletı.).kablo kısmı tavana dooru baksın...
2- kucuk bı tutam sacını ıcıne sıkıstr.. (sac dıbı tarafından sıkıstr)
3- ve asaga dooru cok yavas dondurerek dondurerek sac ıcınden kayıp cıkana kadar asag dooru aletı cek.. (aletın sıcaklıgı 180 derecede falan olsun.. )
cok rahat bukleler yaptgnı gorceksın...:teytey::teytey::teytey:
bende cok urastm bukle yapabılmek ıcn ızlemedgm vıdeo kalmadı..
ama en sonunda buldum bı tane..hihoyyyt
klava: Allahn cezaları youtube u kapatmasalardı sana orda muhtesem bı teknık gostercektım ama malesef suan sadece anlatmak zorundaym..
1-aletın kablo kısmını yukarı dooru cevır.. (bas asagı tut yanı aletı.).kablo kısmı tavana dooru baksın...
2- kucuk bı tutam sacını ıcıne sıkıstr.. (sac dıbı tarafından sıkıstr)
3- ve asaga dooru cok yavas dondurerek dondurerek sac ıcınden kayıp cıkana kadar asag dooru aletı cek.. (aletın sıcaklıgı 180 derecede falan olsun.. )
cok rahat bukleler yaptgnı gorceksın...:teytey::teytey::teytey:
How To Curl Hair With Straighteners (Beauty & Style: Styling Your Hair)
Gerçi birebir aynı olmaz ama idare etcen:CüvCüv:
How To Curl Hair With Straighteners (Beauty & Style: Styling Your Hair)
Gerçi birebir aynı olmaz ama idare etcen:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?