• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler düzleştirici çok zarar veriyor siz memnun musunuz?

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
arzum brina düzleştiricim var.ama saçlarımı tek kullanımda yanmış ota çeviriyor.kullanmıyım diyorum saçlarım çene hizasında ve dalgalı.kestirmiştim sadece ön kısımlarını düzleştiriyim dedim ama ön kısımlarını resmen yakmış.ya da benim saçlar mı çok hassas anlamıyorum?zaten çok nadir kullanıyorum nedir bu saçlardan çektiğimiz :14:

düzleştiricilerin yakması çok normal sen önlemini al mesela haftada bir kere yap.ben premierin düzleştiricisini kullanıyorum çok memnunum.bir de seramikler az da olsa kırılma payını azaltıyor.saç bakımlarını eksik etme altından karkarsın inş.

saçlar yıprandıktan sonra onarmak imkansız oluyor en iyisi baştan önlemini alıp bakımlarını düzenli yapmak..ama ben düzleştiriciyi haftalarca uzunca bi zaman kullanmayıp da bir kere kullandığımda bile zararını görüyorum çıtır çıtır ediyor saçlarım düzleştirirken

arzum brina düzleştiricim var.ama saçlarımı tek kullanımda yanmış ota çeviriyor.kullanmıyım diyorum saçlarım çene hizasında ve dalgalı.kestirmiştim sadece ön kısımlarını düzleştiriyim dedim ama ön kısımlarını resmen yakmış.ya da benim saçlar mı çok hassas anlamıyorum?zaten çok nadir kullanıyorum nedir bu saçlardan çektiğimiz :14:

çok dikkatli kullanmak gerekiyor.fazla tutarsanız yanar.bende kullanamıyorum ya!

frieda nın sarı bi serumu var çok güzel.ısıya karşı koruyucu tavsiye ederim.

sarı şişe, bende ondan kullanıyorum çok başarılı:) Birde ben 170 derecede kullanıyorum o zaman sorun çıkmıyor ama ısı 200 dereceye çıkınca benimde saçlarımı yakıyor...Bence en uygun dereceyi bulmak gerek...

saclarin hassas olduguna gore derece 150-70'yi gecmemeli
duzlestirici kullanmadan oncede mutlaka bi koruyucu kullanman lazim, biraz olsun onler
ve saclarina maske felan yapman lazim yoksa isinin saclari kirmasi cok normal

ben 230 derece kullanıyorum aşagısı kurtarmıyo düzleşmiyo saçlarım.. gliss in ürünleri var ısıya karşı koruyucu falan onlardan kullanıyorum arada bir zeytinyağı yapıyorum kırıklarımdan eser kalmadı :27:

dereceyi düşük kullandım ama çok uğraştırdı üzerinden kaç kez geçtim hem dümdüz olmadı

bende kullanıyorum nadir de olsa ama benim saçlarıda mahvediyo , hemde makinem iyi bişe olmasına rağmen ( braun ) , benim saçlarım kaldırımıyo düzleştirici falan hiç , o yüzden çok çok nadir işte

evt sanırım sorun benim de saçlar düzleştirici falan kaldırmıyo daha da elime almam zaten

Ben hem düzleştirici hemde maşa kullanıyorum ama her banyoya girdiğimde yani hergün Matrix biolage hydra maske yapıyorum Sonra saçıma L'oreal profesyonelin ya düzleştirici yada boya koruyucu serumunu sürüyorum ardından yine l'oreal profosyonelin absolut repeir sütünü sürüyorum havluyla sarıp saçımı 5-10 dakika bekliyorum sonra Kerastase'in Nektar Thermique ısı koruyucu besleyici bakımı var onu sürüp saçıomı kutsam bile böyle yapıyorum bunlara rağmen saçlarım ipek gibi değil :43: ancak maşa ve fönden sonra pürüzsüz duruyor sadece kurutup bu bakımları yapsam bile fıs... yakında saçlarımla vedalaşmazsam iyi :5: ha birde ben bu ısı işlemlerini haftada en çok 3 sefer yapıyorum

bu kimyasallar hiçbir işe yaramıyor hepsi para tuzağı sadece en iyisi doğal yağlarla bakım ama ne yaparsan yap korumuyor saçı işte o kadar ısıya karşı

230 derece ısıya karşı koruma yapacak ürün yok zaten maksimum 180 derece o yüzden ısısısnı fazla yükseltmeyin...

Back