• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler düzleştirdikten sonra saç uçları

blueswan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
184
5
66
İzmir
Merhaba kızlar .Benim saç uçlarım düzleştirdikten sonra dışa doğru kıvrılıyor.Ben de parfümeride buna uygun ürünler bakınırken satış elemanı down under natural's onarıcı saç bakım serumunu önerdi.Kullandım fakat pek bir etkisi olmadı.Bu arada saçlarım omuz hizasında.Ne yapabilirim çok kötü duruyor ve sinir oluyorum bu haline.

Merhaba kızlar .Benim saç uçlarım düzleştirdikten sonra dışa doğru kıvrılıyor.Ben de parfümeride buna uygun ürünler bakınırken satış elemanı down under natural's onarıcı saç bakım serumunu önerdi.Kullandım fakat pek bir etkisi olmadı.Bu arada saçlarım omuz hizasında.Ne yapabilirim çok kötü duruyor ve sinir oluyorum bu haline.

canım dediğin ürünü ben saçım kuru iken kullanıyorum.sonra düzleştirici ile düzleştiriyorum jilet gibi oluyo valla :) nasıl işe yaramadı anlamadım.elektriklenmeyi önlüyo ve parlaklık veriyo. diplere çok yoğun kullandığında yağlı gibi gözüküyor ama olsun ben seviorum :) .bu arada dediğin ürün şeffaf bir ambalajda değilmi?

canım dediğin ürünü ben saçım kuru iken kullanıyorum.sonra düzleştirici ile düzleştiriyorum jilet gibi oluyo valla :) nasıl işe yaramadı anlamadım.elektriklenmeyi önlüyo ve parlaklık veriyo. diplere çok yoğun kullandığında yağlı gibi gözüküyor ama olsun ben seviorum :) .bu arada dediğin ürün şeffaf bir ambalajda değilmi?

Evet şeffaf bir ambalajda ama ben nemli saça uyguladım.Kullanımında öyle yazıyordu. Saça iyi geliyor,yumuşatıyor ama saç uçlarım hala kıvrılıyor.Kuru saçta mı denesem acaba ?

evet şeffaf bir ambalajda ama ben nemli saça uyguladım.kullanımında öyle yazıyordu. Saça iyi geliyor,yumuşatıyor ama saç uçlarım hala kıvrılıyor.kuru saçta mı denesem acaba ?

ben 2 türlü denedim ama kuruyken daha başarılı.üstündende düzleştir

Canım sacların boyundan dolayı kıvrılıyordur
Tam omuz hızasındayken saclar ilk düzleştirdiğinde düz olsada biraz geçince omuzunda yaptıgı baskıyla kıvrılıyor malesef
bıraz uzayınca sorun kalmaz diye dusunuyorum

Burdaki yazılanları okuduğumda da öyle demişler,benim de saçlarım omuz hizasına yakın.Ama hiç şekil almıyor ve kabarıyor.Asi saçlarım var anlayacağın :))Uzamasını beklicem çaresiz.

Son düzenleme:
Back