- Konu Sahibi adakizi1907
-
Mrb arkadaşlar kafayi yicem en son kasimin 6snda adet oldum bidaha tık yok adet söktürücü kullandim bittigi 10 gun oldu hala bisi yok adet yani aralığın 6snda kan testi yaptirmistim sonuc 1.20 ydi bu ne olabiilir çıldırcam
banada aynı sey olmustu...doktora gitmiştim gebelik yoktu adet söktürücü verdi kullandım tık yok 20 gün sonra gittim hamile oldugum ortaya cıktı
Bende gidiyorum bugun bakalim
Kız kardeşim de en son 6 Kasım'da adet oldu.
Bekar22 yaşında...
Düzensiz.
Soğan suyu içti fayda etmedi.
Bayan Çayı diye karışık bir çay içiyor o da fayda etmedi daha...
Adet olsa üçüncü gün kan vermeye gidecek. Doktor hormonlarına bakacakmış.
Bir çare bilen varsa söyler mi?
civanperçemi de iyi geliyormuş diye duydum canım bir araştırın istersen
sonuc ne merak ettim :)
suan kaç yasındasınız ??
Mrb arkadaşlar kafayi yicem en son kasimin 6snda adet oldum bidaha tık yok adet söktürücü kullandim bittigi 10 gun oldu hala bisi yok adet yani aralığın 6snda kan testi yaptirmistim sonuc 1.20 ydi bu ne olabiilir çıldırcam
canım polikistik overin mi var ki? benimde pko varken öyle düzensizdi.kistlerim gidince normale döndü. bi doktora git hemen bence.benim 15 günden fazla sürüyodu o zamanlar.ve ne zaman olacağı belli olmuyodu.Heryere bakıyorum adet gecıkmesınden bahsedıyor ama ust uste adet olmaktan bahsedılmıyor ya :S bende normal zamanımda regl oldum ve d.k hapını bıraktıgım ıcın yenı bı kutuya baslamadım regl bıttı 10 gun gectı ve yenıden oldum 10 gundurde devam edıyor :S bıkac yere daha yazdım hatta bıtecek sandımkı bıtmıyor yarın doktora gıdıcem ama korkuyorum bıse cıkacak dıye ya :S
canım polikistik overin mi var ki? benimde pko varken öyle düzensizdi.kistlerim gidince normale döndü. bi doktora git hemen bence.benim 15 günden fazla sürüyodu o zamanlar.ve ne zaman olacağı belli olmuyodu.
Polıkıstık overım yoktu ama bugüne öğrendim sorunu adet degıl kanamamış ve rahîm ağzında polıp varmış küçük bı operasyonla alınması gerekıyormuskanamayı yapan oymuş kanamam azaldı ama bazen çoğalıyor o polıp yapıyormuş kanamayı
çok geçmiş olsun canım ya Rabbim şifa versin hemencik.küçük bi operasyonsa dert etme kendine Allahım daha beterlerinden korusun.ne zaman olucan operasyonu peki belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?