Düzensiz kese

selin mert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
11
15
3
30
Kızlar 5hafta dört günlükmüş bebek.Doktor kesede düzensizlik var dedi haftaya tekrar bakcak ilaç falanda vermedi.İlk hamileliğim ve cok korktum varmı bilgisi olan?

Kızlar 5hafta dört günlükmüş bebek.Doktor kesede düzensizlik var dedi haftaya tekrar bakcak ilaç falanda vermedi.İlk hamileliğim ve cok korktum varmı bilgisi olan?
Hiç korkmayın ablamda kese hep düzensizdi hatta yan tarafında tepede kanama alanı vardı doktoru hep ümitlenme bu düşer dedi yeğenim şuan 3 yaşında Allah bağışlasın ablamin tek artisi takmadı kafaya

Benim de keseme şekilsiz dediler 5+6. Haftada bir hafta sonra tekrar bakalım dedi doktorum genelde çoğu kişide sonradan kese düzeliyormuş benimki düzelmedi kalp atışı da alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım ama benim şöyleydi hcg değerim 20.000lerdeydi ve kalp atışı yoktu sizin hcg değeri aşırı yüksek değilse haftaya kalp atışı alırsanız hiç korkmayın çoğu insanın düzeliyormuş önemli olan kesenin şeklinden çok kalp atışı ve hcg inşallah sağlıkla iyi haberler alırsınız🙏🏻💐

Back
X