- 2 Kasım 2024
- 33
- 23
- 23
- Konu Sahibi 4miraculous
Kızlar Selam Cuma Günü kan verdim beta 73 çıktı pazartesi tekrar verdim 106 çıktı bugün tekrar versim 198 çıktı bu değerler normal mi sizce 21 Kasımda çift embriyo transferi oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok teşekkürler biraz içimi rahatlattınızilk değeriniz az artmış ama bugünkü değeriniz gayet güzel çıkmış. En az %60 artış bekleniyor sizinki neredeyse %100e yakın. Bence sorun yok ama 2 gün sonra tekrarlayın. Umarım bebeğiniz sıkı sıkı tutunur size
Mrb umdunuzu kırmak istemem ama 106 dan sonra 2 katı artmamis yani bugün verdiyinizde 200 civarı falan olması lazimdi benim de az artıyordu ve sonuç sağlıksız oldu umarım sizinki değildirKızlar Selam Cuma Günü kan verdim beta 73 çıktı pazartesi tekrar verdim 106 çıktı bugün tekrar versim 198 çıktı bu değerler normal mi sizce 21 Kasımda çift embriyo transferi oldum
Sizin nasıl artmıştı ?Mrb umdunuzu kırmak istemem ama 106 dan sonra 2 katı artmamis yani bugün verdiyinizde 200 civarı falan olması lazimdi benim de az artıyordu ve sonuç sağlıksız oldu umarım sizinki değildir
Sizin nasıl artmıştı ?
Tüp bebek miydi sizin de ?Bu şekilde yavasti
Yok normal olmuştu sonra böyle devam etti bir süre kese gorununcede kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü düşmedi doktor mu istemisti sizden kan testi yoksa kendiniz mi yaptirdinizTüp bebek miydi sizin de ?
Doktorum istediYok normal olmuştu sonra böyle devam etti bir süre kese gorununcede kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü düşmedi doktor mu istemisti sizden kan testi yoksa kendiniz mi yaptirdiniz
Himm benden doktorun isteği üzerine yapmıştım daha ilk kanı verdiğimde zaten değerin düşük kimyasal veya sağlıksız gebelik demişti dediği gibide oldu size birşey demediyse belki bir sorun görmemiştirDoktorum istedi
Yok doktorum sorun yok dedi 2 gün sonra tekrar bakacağız bakalımHimm benden doktorun isteği üzerine yapmıştım daha ilk kanı verdiğimde zaten değerin düşük kimyasal veya sağlıksız gebelik demişti dediği gibide oldu size birşey demediyse belki bir sorun görmemiştir
Umarım herşey gönlünce olur Allah yardımcın olsun :)Yok doktorum sorun yok dedi 2 gün sonra tekrar bakacağız bakalım