• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz adette gebelik belirtileri

Tekumutanneolmak

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
27
2
6
29
Arkadaşlar merhaba sizlere sorum olacak tecrübe li anneler lütfen yorum yapın bnm adetlerim düzensiz bazen ayda bir bazen 2 3 ayda bir oluyorum şuan adetim biteli 23 gün oluyor normalde hiç adet belirtisi yaşamam ben bu sefer kasiklarimda ara ara batma gazım çok var bı iki gün belimde ağrı oldu karnimda seğirme var bide kirpiklerim dökülüyor sizce gebe olabilir miyim 4 yıllık evliyim sol tüpüm yavaş çalışıyor sadece başka bı sorun yok

Ayyy inşallah ya ağzından bal damlıyor ama bnm adetim hep düzensiz çok korkuyorum hamile değilsem diye birde bugün rüyamda hamilelik testi yaptırıyorum bakıyorlar kadın bana büyük ihtimalle hamile değilsin diyor ama kasiklarimda ara ara batma var gazımda çok var

Benim ilkinde gogus uclarim cok hassasti. Bunda gaz disinda pek belirtim yok. Ani hareket edince kasiklarima siddetli sanci giriyor bazen.

Prenses annesi nasıl hamile kaldn yani nasıl anladın adetlerin duzensizken hamile olduğunu belirtilerin nelerdi çok heyecanlandım bnm 4 yildyı olmuyor
Cnm biraz uzun olacak belki ama nerden başlasam bilemedim. Soyle deyim ilk adet olmaya başladıgim yıldan beri adetlerim hep duzensizdir bnm. 1 ay hic kesilmeden adet olduğumu da bilirim bekarken yada aylar gecer adet olmadığımida. Evlendim en az iki oda 1000 de 1 ihtimal gibi genelde4-5 en azz bazen 8-9 ay gecer oyle adet olurdum ben. Düşün senede 1 kez adet oluyordum, sonra ilk kizimdan 3 buçuk 4 sene once bir hastaneye gidip acaba bnm cocugum olacak mi olmayacak mi deyip sorayim dedim. Usg de yumurtalarimin cok yavas cok tembel çalıştığını söylemişti dr. Sonra kan testi istedi onun sonucundada hormonlarim cok net hatırlamıyorum ya cok yüksek ya cok düşük cikmisti, bana sen neredeyse menepoza gireceksin acilen tedavi demisti. En son rahim filmi istemisti ondada sol tüp kanalim kapalıymış onu açtılar. Bu sefer dr senin tüpün kapalıymış ondan olmuyor olabilir belki sadece tedavi ile bile gebe kalabilirsin demisti, aşılama ve tüp bebeğe yonelmeden. Esimden test istedi birde o gun, dedi ona gore tedaviye baslayacagiz ama esim yaptırmadı testi. Ve o gun gittiğim son gündü. Normal hayatima dvm ediyordum, yine adetlerim düzensiz aylar geçer oyle olur bazen kanamam aşırı olurdu. Acaba diyorum simdi febeydim de o zamanlar düşük mu yapıyordum. Internet felan nerdeeee ki arastirayim. Aradan iste 3 bucuk 4 seneye yakin gectiki ben gebeymisim ve çalışıyorum. Ama haberim yok. Adetim her zamanki gibi olmuyor die düşünüyorum, ilk baslardaki belirtilerim bir kan hapi içiyordum ben ve onu ictigim zaman karnima beni kivrandiran bir kramp girerdi birde sabah ise gitmek icin ilk kalktigimda aşırı derecede bir halsizligim olurdu. Belki 1 ayliktim o zaman net bilemicem, sonraki belirtilerim de aşırı bas ağrısı ve uyku haliydi. Cok yüksek sesli müzik çalıyordu başım catliyor oyleki gozlerimin önü bulaniyordu. Bilmeden ağrı kesici hap bile kullanmistim. Hemde bir kac kez! Düşürmeyen Rabbim dusurmedi hamdolsun. Sonra karnımın sismesinden anladim ben gebe oldugumu. Ertesi gun test taptim 10.06.2013 pazartesi gunu hic unutmam pozitif cizgiyi görmüştüm. Ilk melegim boylece hayatimiza girdi. Ikinci de yine ayni duzensizlikle düşünmeye basladiktan yaklaşık 6 ay sonra olmustu. Ondaki en kesin belirtim gazdi cnm. Adet oncesi. Birde sadece bazen böyle sanki adet olacagimda olmuyor hatta oldum zannediyordum. Hic akintim yoktu ikincimde kupkuruydu. Yumurtlamadan sonra. Onuda tam adet gunumde yada iki gün sonrasinda ogrenmistim. Hamdolsun. Ne adet olmak için ilac kullandim ne o çayı bu otu tükettim, tamamen Rabbimin lutfuyla oldu. Seninde olur cnm sakın ümitsiz olma. Bu ay olmasa bile bir sonraki ay denersin, hayırlı zamanini Rabbim bilir cnm biz şerri de hayri ister gibi isteriz ama Rabbim bizi düşünür ve hayirli zamanini O bilir, tam bir tevekkülle Rabbim e yönel ve gönlünü ferah tut cnm. Olmasa bnm olmazdi!!!

Ayyy kızlar rabbim evlatlarinizi size bağışlasın inşallah eşim sperm testi yaptırdı sonuç harika dedi doktor ben bikez aşılama yaptırdım ama tutmadı 4 yıldır hiç korunmadim her ay hiç şaşmadan gebelik testi yaptırdım ama sonuç hep negatif artık sağlık ocağındaki doktor bile bıktı benden 23 yaşındayım 44 kiloyum acaba diyorum çok zayifim diyemi hamile olamıyorum

Ayyy kızlar rabbim evlatlarinizi size bağışlasın inşallah eşim sperm testi yaptırdı sonuç harika dedi doktor ben bikez aşılama yaptırdım ama tutmadı 4 yıldır hiç korunmadim her ay hiç şaşmadan gebelik testi yaptırdım ama sonuç hep negatif artık sağlık ocağındaki doktor bile bıktı benden 23 yaşındayım 44 kiloyum acaba diyorum çok zayifim diyemi hamile olamıyorum
40 kilo ile gebe kaldim ben ikisine de rahat ol. Şuan bile 43 kiloyum:halay:zayiflikla alakasi yoktur bence

Back