• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz adetle nasıl hamile kalıcam:(

Gulshahs

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
92
56
18
38
Merhaba,4 aylık evli 30 yaşında bir bayanım.Yaşımız itibariyle evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz,bu nedenle hiç korunmadık.Bir doktora gidip muayenelerimizi olduk testlerimizi yaptırdık.Düzensiz adetimin dışında bir sorunumuz yok..Dr'a gitmeye devam etseydim.Hsg yapılacaktı ancak işleri oluruna bırakmaya karar verdik.Adetimin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor,ben nasıl hamile kalıcam:(?

Merhaba,4 aylık evli 30 yaşında bir bayanım.Yaşımız itibariyle evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz,bu nedenle hiç korunmadık.Bir doktora gidip muayenelerimizi olduk testlerimizi yaptırdık.Düzensiz adetimin dışında bir sorunumuz yok..Dr'a gitmeye devam etseydim.Hsg yapılacaktı ancak işleri oluruna bırakmaya karar verdik.Adetimin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor,ben nasıl hamile kalıcam:KK43:?
Ask bir bilsem aynı sorun bende de var benim cok düşenmiş hatta basen 6 ay adet olamıyorum

kilo durumun nasıl?birde yeni evli çiftlerde 6 ay alışma dönemi oluyor beden için evliliğe

Bende de polikistik over var. İlaçsız 6 ay adet görmediğim bile oldu. Daha sonra 35-40 günde adet olmaya başladım bu sefer de ovulasyon günümü bir turlu tutturamadim. Sadece 1 defa ovulasyon testinde pozitifi gördüm ama yine olmadi. 3 kez Klomen kullandım sadece 1 defa yumurta oluştu ve yine olmadi. En son herşeyi bıraktım vee suprizz :) 2 yılın sonunda hamileydim. Simdi çok sükür 3 aylık oğlum var. Darısı tüm isteyenlere olsun.

Bu arada Ovulasyon takibi için tükürükle yapilan ovulasyon testi var hem her gün kullanıp bakabilirsiniz, boylece günü kaçırmazsınız hem de daha ucuza gelir idrar testlerine oranla.

bende süpriz hamilelik yaşadım sizin gibi uğraşlardan sonra ama bebeğimi kaybettim 9 haftalıkken kalbi durdu.o yüzden takma bu kadar kafanı rahat bırakınca rabbim nasip ediyor.

Bende de polikistik over var. İlaçsız 6 ay adet görmediğim bile oldu. Daha sonra 35-40 günde adet olmaya başladım bu sefer de ovulasyon günümü bir turlu tutturamadim. Sadece 1 defa ovulasyon testinde pozitifi gördüm ama yine olmadi. 3 kez Klomen kullandım sadece 1 defa yumurta oluştu ve yine olmadi. En son herşeyi bıraktım vee suprizz :) 2 yılın sonunda hamileydim. Simdi çok sükür 3 aylık oğlum var. Darısı tüm isteyenlere olsun.

Bu arada Ovulasyon takibi için tükürükle yapilan ovulasyon testi var hem her gün kullanıp bakabilirsiniz, boylece günü kaçırmazsınız hem de daha ucuza gelir idrar testlerine oranla.

Ne kadar güzel bi haber:) allah bağışlasın☺️
Bizde daha yeni evliyiz ama beklemek istemiyoruz:) Bana da polikistik over teşhisi konmadı ama benimde 6 ay olmadığım oluyordu..son zamanlarda 2 ayda bir e indi..
Bu ovülasyon testi pahalı bişey mi?

Ne kadar güzel bi haber:) allah bağışlasın☺️
Bizde daha yeni evliyiz ama beklemek istemiyoruz:) Bana da polikistik over teşhisi konmadı ama benimde 6 ay olmadığım oluyordu..son zamanlarda 2 ayda bir e indi..
Bu ovülasyon testi pahalı bişey mi?

İdrarla yapılanın tanesi 10 tl yanlış hatırlamıyorsam. Tükürükle yapılan da 100 tl civarıydı. En hayırlı zamanda size de nasip olsun inşallah :)

bende süpriz hamilelik yaşadım sizin gibi uğraşlardan sonra ama bebeğimi kaybettim 9 haftalıkken kalbi durdu.o yüzden takma bu kadar kafanı rahat bırakınca rabbim nasip ediyor.

Allah yine nasip eder inşallah...
Sen en azın
İdrarla yapılanın tanesi 10 tl yanlış hatırlamıyorsam. Tükürükle yapılan da 100 tl civarıydı. En hayırlı zamanda size de nasip olsun inşallah :)
Çok teşekkür ederin inşallahhhhhh☺️

Back