düzensiz adet :(

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
1 yıl oldu evleneli, 2 aydır korunmuyoruz, bu zamana kadar da doğum kontrol ilacı falan da kullanmadım, artık çocuk istiyoruz, doktora gitmiştim 3 ay önce, hiçbirşey çıkmadı, kist falan çıkmadı şükür, fakat adetlerim çok düzensiz, geçen ay 37 gün sonra oldum, bu ay ise 50 gün sonra adet oldum, yumurtlama tarihlerimi bu yüzden hesaplayamıyorum, ne yapmamı önerirsiniz

canım acele etme ben 5 yıllık evliyim 4 aydır deniyoruz bende doktora gittim şükür birşey yok ama olmadı hala doktor 30 yaş altı bayanda 1 sene denemek gerekir dedi. adtelerin düzensizse ovulasyon testleri var onlardan al gitti gidiyorda çok uygun eczanaede pahalı burdan yorumlara bak .

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html

canım yorumun için sağol, biraz forumda yazılanları okudum da, adet söktürücü düzenleyici ilaçlar kullandıktan sonra hamile kaldıklarını yazmış arkadaşlar, adetim bitince doktora gideyim olmazsa, çok sıkıntı yaptım sanırım

Adet düzensizliği için doktor ilaç veriyor canım bende de vardı.O düzene sokuyor.Bide bazı hormonlarla alakalıymış o mesela benim süt hormonum fazla olduğu için düzensizleşmişti adetim.Ama ilaç verdi düzene soktu 5 ay sonra hamile kaldım.Doktora görün derim ben.

kızlar bugun doktora gittim, adetimin 8.günüydü bugün, doktorum yumurta takibi yapalım dedi, 12.günü bi daha gitcem. birde bana adet söktürücü tarlusal verdi.
bişey sorucam, bu ilacı kullanırken hamile kalırsam, ve hamile kaldığımı bilmeden içmeye devam edersem düşükle mi sonuçlanır, biliyo musunuz?

canım adetdüzeni için doktora görün bence çocuk için de panik yapma benim bir ark ilk çocuğununda tüp bebek tedavisi gördü acele etti ikinci normal oldu kafana takma

Kendine evham yapma bence güzelim doktorun bilinçli olarak o hapı vermiştir

Kızlar ben 41 yaşındayım ,kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var. Bazen 35 bazen 31 bazen de 40 günde bir adet oluyorum Ama nasılsa işte Hormonlarım normal çalışıyormuş. Ve sebepsiz bir kısırlığım var. Çok umutsuzum çocuğum olmayacak diye. Bu yaştan sonra benim durumumda olupta hamile kalabilen var mı ?? :/ ovulasyon hesaplaması bile yapamıyorum ben yine adetim gecikti yine adet sancım var hamile miyim diyorum ama zor bir ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…