Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17 yaşımdan bu yan bazen 60 günde bir bazen 45 günde bir adet oluyorum, bazı zamanlar 70-75 günü dahi buluyor. Bu gebeliğe engel mi? Bunun nedeni nedir? Yumurtlama tarihimi ne zaman varsaymalıyım.
17 yaşımdan bu yan bazen 60 günde bir bazen 45 günde bir adet oluyorum, bazı zamanlar 70-75 günü dahi buluyor. Bu gebeliğe engel mi? Bunun nedeni nedir? Yumurtlama tarihimi ne zaman varsaymalıyım.
Geçmiş olsun ilerde belki engel bir durum olabilir ama en doğrusunu uzmana gitmek hormon tahlillernize bakılması gerekir.yumurtlama zamanlarınızı anca ovülasyon testleriyle anlayabilirsiniz
Muhtemelen polikistik oversin. Mutlaka bir kadın doğum uzmanına adetin 3. günü git, çünkü tahliller 3. gün yapılır yani bi daha bi daha uğraşma diye belirtiyorum bunu da, bir de ultrasonda bakar ve muayene eder.