Düzensiz adet olanlar gebelik mi adet gecikmesimi nasıl anladınız

Pikacu12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
130
46
98
27
Adetlerim korunmayı bıraktığımz için düzensiz. Diyet sürecinde oldugum için 30 güne geldi adetim. Bugün 7. Günü adet gecikmesinin. Adet belirtisimi gebelik belirtisi mi anlamadım ama Belirtilerim 10 güne yakındır gögüslerim şiş ve 1 hafta öncesi kasık batmalarım vardı şuan yok. Siz kaç gün gecikmede test yaptınız

ben sırf bunu bilmek için ovulasyon testi yapıyorum. yumurtlamadan sonra en geç 17. gün regl olmuş oluyorum(sizin değişebilir.). kesin olmamakla birlikte 30 günden 17 gün geriye giderseniz, o gün yumurtlamanız olmuştur ama düzensiz regl olduğumuz için o da kesin olmaz. ovulasyon testi yapmadığım dönemde de reglim 54 güne çıkmıştı, o zaman da 40 gün geçtikten sonra haftada 1 test yapmaya başlamıştım o da biraz deli işi sanki :)

herhangi bir sorununuz yoksa hcg testi için 2-3 gün daha bekleyin bence. en uzun adet döngünüz kaç gündü ve daha önce 7 gün gecikme hiç yaşamış mıydınız?

En uzun Döndüm 53 dü ondan sonra zayıflamaya başladım hep 30 32 oldu bu ay gecikti bekliyorum bakalım belirtilerim de var adet ağrısı gögüs büyümesi kasık batması diyet yaptıgım için açlıktan felan gözüm kararyo sanıyorum ama oda bi belirtiymiş. Ovülasyon testi bi ara denemiştim ama cok sitres oluyordum onu yapınca 2 aydır diyete odaklandıgım için acaba hamilemiyim diyorum kendi kendime

olup olmadığını bilmek adına test yapsanız mı acaba? çıkmazsa da regl olana kadar haftada 1 yeniden test yaparsınız. ben de döngüm uzadığında hamileysem de haberim olmazsa diye korkardım hep. umarım hamilesinizdir, değilseniz de en kısa zamanda umarım hamile kalırsınız. :)

Çok teşekkür ederm cumartesi yapacagım adet olmazsam

Mrhaba. Pcos varmiydi sizde. Hamilelik icin uyguladiginiz bisey oldumu
Ya şöyle diyim bi kere adetim 53 gün geç geldi bende kiloluydum o zaman sonra bi diyete ve spora başladım 1. Ay 30 günde geldi 2. Ay 32. Gün geldi dahada adet olmadım. Yürüyüş ve saglıklı beslenmenin etkisi oldugunu düşünüyorum. Eşim de sprem testi vermişti hareketinde problem vardı. Aşılama yaparız dedigimiz ay tuttu.

5gun gecikince yapardim çikardi varsa

kızlar 2 sağlıksız gebelik geçirdim ikisinde de psikolojik olarak rahat ve adetim düzenliydi. 2.si kürtajla alındı adet düzenim bozuldu.. sonra tekrar denedik resmen zorla yaptık ama böyle çok stres oldum illa hamile kalayım diye. hem adet günüm geçti hem de gebe kalamadım. stres kesinlikle adet yumurtlama düzenini bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…