Düzensiz adet gebelik

Darklizard

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
88
37
3
  1. TSH
    2.70

Estradiol
    36.58

FSH
    7.25

LH
    9.32

Prolaktin
    13.46

Total Testosteron
    58.67

DHEA-S
    435.15

Kızlar pcos var bende tahlil sonuçlarım böyle doktor gebelik geç oluşabilir dedi çok endişelendim 3 ayda bir adet görüyorum adet gördüğüme göre bi umut var mı demektir gebelik için ?

3 ayda bir adet görüyorsanız tedavi şart arkadaşım da sizin gibiydi 2.aşılaması tuttu

Bende düzensiz adet görürdüm 3 defa Hamile kaldım 2si düştü ama üçündede ilk aydan sonra hamile kaldım sat ile hiç uymadı benim gebelik tarihlerim cnm

Bende düzensiz adet görürdüm 3 defa Hamile kaldım 2si düştü ama üçündede ilk aydan sonra hamile kaldım sat ile hiç uymadı benim gebelik tarihlerim cnm
Nd kadar sürede kaldınız hamile? Bide sat dediğiniz nedir bilmiyorum düzensizlik nasıldı benim gibi 3 ayda bir gibi mi

Nd kadar sürede kaldınız hamile? Bide sat dediğiniz nedir bilmiyorum düzensizlik nasıldı benim gibi 3 ayda bir gibi mi

Son adet tarihi cnm 2 3 ayda bir olurdum ilki 1.5 yılda oldu oğlum doğdu o 2.5 yaşındayken tekrar Hamile kaldım düştü ondan sonraki de 5 ay sonraydı

Arkadasım ben 2 dogun yaptım.hamıle kalmadan once tam gunu gunune olan adetım ılk dogumumdan sonra tamen bozuldu.bısene adet gormedım uzerıne 1 2 korunmasız ilişkiyle dıger oglum oldu.onun dogumundan sonrada adetım hıc duzen tutmadı.7 bucuk senedırde korunuyordum bazen 2 ayda bazen 45 gunde busrnede 3 aydan 3 aya olmaya basladım.bu aradada hıc doktora gıtmemiştım.pko dan supelenıyordum.hazıranda kotunmayı bıtaktım nasılsa olmaz 3 aydan 3 aya adet gorwn bır kadının hemdn cocugumu olur dedım.en son adetımıde mayıs basında olmustum.ve suan hamıleyım.olmsz fıye hıc bırsey yok.ılk aydan olacagını hıc dusunmemiştım.7 bucuk senedır o kadar bozuktı ve uzun surelıydıkı adet donemım hiç beklemedıgım bır anda hamılelıgımı ogrendım.Allah ol derse olur.içini ferah tut.Rabbım en kısa zamanda versın o duyguları taddırsın inşallah.

Yaşınız kaçtı çok soruyorum ama son soru korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra oldu
Yaşım ilk hamileliğimde 23tü korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonra oldu oğlumdan 1 yıl sonra korunmayı bıraktım o zaman olmuştu adet düzensiz olunca yumurtlama zamanının takibini tutturamıyoruz aslında

Ay aminn Allah razı olsun hamilesin duan kabul.olur dua beklerim bende hem evlilik hayatım için hem beklemeden çocuk sahibi olmak için Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bende korunmayı hiç düşünmüyorum ama nişanlım 1 yıl sonra olsun falan diyor geç kalmaktan da endişe ediyorum yine de korunmamaya çalışıcam

Ay aminn Allah razı olsun hamilesin duan kabul.olur dua beklerim bende hem evlilik hayatım için hem beklemeden çocuk sahibi olmak için Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canım Allah kuracagın yuvanda daıma mutlu ve huzurlu bır sekılde esinle yasamayı nasip etsın.en kısa zamandada hamılelikle müjdelesın.içini rahat tut.doktor kontrolundede olmayı unutma.hersey gönlünce olsun.Allah ol derse olur bunu asla unutma.hiç birsey engel degıldır.

Allah razı olsunn

D Darklizard diğer konuna bir sürü kişi yorum yazıyor sen burda yok korunmayacağım vs vs ?

Bırak evlensin doğursun çocuğunu. Diğer konudan sonra burdaki tavrı... hele de orada bir çok insan ona yol göstermeye çalışırken..artık konu sahibine hiç üzülmüyorum. Müstehak.

Allah doğacak yavrunun bahtını güzel eylesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…