- 7 Eylül 2024
- 261
- 53
- 13
- 43
- Konu Sahibi Sirena_existen
-
Mantiken -o yumurta catlayip bebege donusmedigi icin rahim duvari parcalanip adet olarak atiyorsak- bence sorunuzun yaniti evet teorik olarakKızlar her doktor önce bunu soruyorya, adet oluyomusunuz, düzenli oluyormusunuz diye.acaba adet olduğumuz sürece yumurta OLUR mu 1 tane de olsa
Muhtemelen dediginiz arkadan gelenler dokuldu. Koyu kokulu kan icin doktorlar enfeksiyon olabilir der bir deO halde sizlerin cevaplara göre kızlar hemen dikkatimi çeken bisey soylicem.lutfen okuyun .normalde son 2 yıldır adetim 5 güne indi.ilk 3 gün yoğun 2 gün bitecek kadar az çok az.2 yıl önce 7 gün olur ilk beş gün yoğun olurdu.7 gün olduğu yıllar kanın rengi daha şeffaf nasıl diyim berrak güzeldi.ama 2 yıldır 5 gün olan koyu renkte affedersiniz kokusu bile kötü.acaba bu yüzden mi yumurta kalitesi kötü kızlar ne dersiniz.birde son toplama ve transferden sonra doktor 2 yumurta almıştı transfer etmişti geriden gelen küçücük 3-4 tane daha var demişti demekki sonuç kimyasal olupta adet olunca onlar döküldü ve kan tertemizdi kizlarrrrr
Benim doktorum her kadından adet az yada çok olabilir derdi ben hep adetim az olurdu mesela küçüklükten beri şuan da 2 gün bile zar zor oluyorum ama 3 4 tane yumurta gözüküyor ben kanama ile alakalı olduğunu düşünmüyorum adet oluyorsan sorun yok kaç gün olduğu önemli değil yaniO halde sizlerin cevaplara göre kızlar hemen dikkatimi çeken bisey soylicem.lutfen okuyun .normalde son 2 yıldır adetim 5 güne indi.ilk 3 gün yoğun 2 gün bitecek kadar az çok az.2 yıl önce 7 gün olur ilk beş gün yoğun olurdu.7 gün olduğu yıllar kanın rengi daha şeffaf nasıl diyim berrak güzeldi.ama 2 yıldır 5 gün olan koyu renkte affedersiniz kokusu bile kötü.acaba bu yüzden mi yumurta kalitesi kötü kızlar ne dersiniz.birde son toplama ve transferden sonra doktor 2 yumurta almıştı transfer etmişti geriden gelen küçücük 3-4 tane daha var demişti demekki sonuç kimyasal olupta adet olunca onlar döküldü ve kan tertemizdi kizlarrrrr
Mesela soyle bir ornek vereyim size, benim ikinci oldugum opumda folikullerim hep kistimin arkasinda buyumusler. Zor toplamis doktorum, cikinca operasyondan dedi ki kisti cok ellemis olduk enfeksiyona cok daha aciksin su an o yuzden ilaclari bu sefer 3 degil 5 gun kullanmani istiyorum diye belirtti. Reglim biraz uzun surdu ve rengi kahveye dondu , hemsireme yazdim ilk sordugu koku var mi yok mu oldu. Koku yoksa korkmayin dedi. Koku da varsa hafif enfeksiyon olusmus demektir ondan supheleniriz ilk demistiYani kanın rengi ve kokusu eskiye nazaran kötü .doktora bi sorayim bakayım.
29 yaşındayım, kendimi bildim bileli 5 gün sürer reglm. 3 gün yoğun 2 gün az ve bitiş.O halde sizlerin cevaplara göre kızlar hemen dikkatimi çeken bisey soylicem.lutfen okuyun .normalde son 2 yıldır adetim 5 güne indi.ilk 3 gün yoğun 2 gün bitecek kadar az çok az.2 yıl önce 7 gün olur ilk beş gün yoğun olurdu.7 gün olduğu yıllar kanın rengi daha şeffaf nasıl diyim berrak güzeldi.ama 2 yıldır 5 gün olan koyu renkte affedersiniz kokusu bile kötü.acaba bu yüzden mi yumurta kalitesi kötü kızlar ne dersiniz.birde son toplama ve transferden sonra doktor 2 yumurta almıştı transfer etmişti geriden gelen küçücük 3-4 tane daha var demişti demekki sonuç kimyasal olupta adet olunca onlar döküldü ve kan tertemizdi kizlarrrrr
Gün,renk ,koku bunlar yumurtanın kalitesiyle ilgili bilgi verir mi acaba29 yaşındayım, kendimi bildim bileli 5 gün sürer reglm. 3 gün yoğun 2 gün az ve bitiş.
Doktorlar 2-3 gün olmadığı sürece sorun görmüyor.
Bu konuda çok bilgim yok ama enfeksiyon şüphesi açısından doktora danışabilirsiniz.Gün,renk ,koku bunlar yumurtanın kalitesiyle ilgili bilgi verir mi acaba
Benim 2 gün yoğun 3. Gün biter ama folükülmssyım iyi sorun yok 1 gün sürmesi iyi değil 2 ila 7 gün arası normal29 yaşındayım, kendimi bildim bileli 5 gün sürer reglm. 3 gün yoğun 2 gün az ve bitiş.
Doktorlar 2-3 gün olmadığı sürece sorun görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?