İsmini bilmesem bile her namazımda inanki adını anmaya çalışıyorum hayal nickinle. Sabrın sonu selamet inşallah.Ankara’ya gidip geldik bugün tedaviye baştan başladık. Dualarınızda benide unutmayın
OlmadıNiyet ettim dana etinden sote yapmaya, hem de düdüklüsüzşans dileyin inşallah yapabilirim
Allah hayırlı zamanda nasip etsin insallahAnkara’ya gidip geldik bugün tedaviye baştan başladık. Dualarınızda benide unutmayın
Utanmazsan yeseydin yemekBenim karnım aç değildi eşim yedi yemek, mutfak toplu
En başta hata yaptınOlmadıtekrar düdüklüye girdi, bu da senin kaderinmiş dana etcik
Yaaa tariflere baktım bir saatte pişiyormuş tencerede ama yok yani sert kalıyor.En başta hata yaptındana eti cok zor normal tencerede yumusacık olsun. Onu kısıkta koyup unutcaksın aksama kadar pisecek düdüklüye koymazsan.
Yalan onlar ya bende kaç kere denedim. Gerçi ben et yemiyorum da çatalla bakıyorum yumuşaklıgınaYaaa tariflere baktım bir saatte pişiyormuş tencerede ama yok yani sert kalıyor.
O düdüklüyü yıkamak bana öyle zor geliyor ki oyüzden dedim dur direk tencerede yapayım. Olmadı
Akşam bi çiğ köfte partisi yapak mı senleUtanmazsan yeseydin yemek
Yapabiliyor musun içli köfte ben hiç denemedim streçle yapmıştım bastırıp yarım ay şeklinde yine öyle yapcamEvet güzel oluyoryağ sıçratsa da yapılıyor sahura kolaylık olur diye düşünüyorum bi de içli köfte yapacam buzluğa atmak için Allah izin verirse
Evet o baya marifet ister yaa ben hiç birini açamamYufka ekmeği bende açarım böreklik başka böyle tül gibi olmalı
Sert mi kalıyor. Valla bende hiç yumuşak yapamıyorum tencerede tavada her şeyi denedim ama lokum gibi olmaz. Ondan düdüklü sonra tavada yaparımOlmadıtekrar düdüklüye girdi, bu da senin kaderinmiş dana etcik
Haydi hayırlısıyla HayalcimAnkara’ya gidip geldik bugün tedaviye baştan başladık. Dualarınızda benide unutmayın
Evet evet sert oluyor tencerede, düdüklü şart sanırım.Sert mi kalıyor. Valla bende hiç yumuşak yapamıyorum tencerede tavada her şeyi denedim ama lokum gibi olmaz. Ondan düdüklü sonra tavada yaparım
Canım geçici bir durum kendini yetersiz hissetme destek olan kişiler var sen de bu zamanı iyileşme ve dinlenmeye ayırEki Görüntüle 3542012
Pinhan sende ikiz doğum yapmıştın.
Hep korkmuştum.ikizlerimi taşıyabilecek miyim diye.korktuğum başıma geldi.iyileşme çok hızlı olsun nolur duanızı istiyorum
Tek olsam neyse ama bana ihtiyacı olan iki bebeğim var Rabbim sen şifa ver
Ben geldimm dün yoğundu misafirlerimiz vardı giremedim
Evet yapıyorum canım ben iç harcını küçük top top yapıp buzlukta dondurup o şekilde yapıyorumYapabiliyor musun içli köfte ben hiç denemedim streçle yapmıştım bastırıp yarım ay şeklinde yine öyle yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?