Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gel sende yap hazır lavaşla

Şunu gerdirmek için iğnelerle sapladım buraya hahahaha bi yerde de hatası var inş görünmez işim var püskülleri yapmam belki yaptığımı da sökerim
Ben gördüm hatayı boş ver sökme o kadarı nazar olsun.. örmüşsün zahmet var ellerine sağlık bonusum

Gel sende yap hazır lavaşla
Ben kendimde yaparım lavaşıda daha yemeye baslamadım krizi fırsata çevirip zayıflıyorum. Geçen bisey yedim çigneyerek neydi hatırlamıyorum yapılan yer degilde öbür taraf cenem öyle bi agrıdı ki corba ve pudingten devam
Bizim pazarda olmaz yufkacılarda da aynı dediğin gibi 70 di geçen 100 mü 110 mu neydi
Ay o kadar olmus mu yufkalar benim kvdeler yufkacıydı dükkanı kapattılar baska yufkalarda onlarınki kadar güzel gelmiyo kp gecen diyodu yufka acıyımda buzluga koyun diye

Valla öyle becerileri varsa açsınlar

Ahh pinhoşumm her bir cümlen o kadar ben ki ağlayarak okuyorum yazdıklarını
İçimden geçenleri bir bir dökmüşsün
Benim hayatım hep mücadelelerle geçti. Zor oldu geçti bu da o şekilde geçecek inanıyorum
kızlarımı hoppala zıpla kucağımda aldığım günlerin hepsini yaşayacağız
Küvözde diyorum çok Alyoşumla ilgilenmedim mi
İncime mi haksızlık oldu filan hep böyle geçiyor
Bugün dedim ki evet sıkıntılarımız var ama hepsi geçecek ama değiyormuş
Alyam benim gibi çok duygusal kucak temas bağımlısı
İncim de aynı babası kılıklı
Mesajın için desteğiniiçin çok teşekkür ederim çiçeğim

diğer tatlı arkadaşlarım iyiki varsınız dualarınızda olmak çok güzel rahatlatıcı her zorluğun ardı kolaylık öyle yada böyle geçecek

Aaa doğru yaaa dişin demii unuttum onu.

Valla bi anda arttı bizim burda. Aaaa ne güzel kııız açsınlar valla

Bende pazarınkini beğenmememiştim bir yufkacım var pazara yakın ordan alayım
Sarma için günlük olması lazım yoksa parcalanıyor çok kalın oluncada hamur hamur oluyor
Evet geçen aldığım günlük ama değişikti beğenmedim sararken hafif yırtıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…