Limon onun yerini tutmaz sanmam eşine söyle alsın gelirken yada, yarın yaparsınTamam abla sağolqsın limon tuzum varmı bilemedim yoksa limon sıksam olur mu
Burçları, şehirleri, yaşları unutuyorum bunu ununtmamışımAbla nasıl aklında kalmış
Yedek bez almadık henüz. İki tane var birini evin içinde kullanıyorum, diğerini de balkonlara kullanıyorum. Evde de eski havlu yoktu. O yüzden banyo yer zemini her zaman elle sildiğim bezle sildim.Orayı neden buharlıyla silmedin ?
Onlardan olması şart değil ki. Evde ne bezi varsa takıp yapabilirsin.Yedek bez almadık henüz. İki tane var birini evin içinde kullanıyorum, diğerini de balkonlara kullanıyorum. Evde de eski havlu yoktu. O yüzden banyo yer zemini her zaman elle sildiğim bezle sildim.
Bundan sonra ben de ağzını yüzünü diycemüstten sildim ocağın ağzını yüzünü
İşte o elle sildiğin bezi dür bük katla ucuna tak onla silYedek bez almadık henüz. İki tane var birini evin içinde kullanıyorum, diğerini de balkonlara kullanıyorum. Evde de eski havlu yoktu. O yüzden banyo yer zemini her zaman elle sildiğim bezle sildim.
havlu gibi yada kalın olan bezlerden yoktu baktım hep inceydi. onlardan da denemedim canımOnlardan olması şart değil ki. Evde ne bezi varsa takıp yapabilirsin.
İnce benim bezler hep ilbaysİşte o elle sildiğin bezi dür bük katla ucuna tak onla sil
Siler abla bende de ilbays var ben onlarla kanepe, yatak odası mobilyası falan siliyorum. Bi tık kalınları yere de kullanıyorum. Ama geçen banyoda ilbays da kullandım. Biraz çabuk ıslandı ama buharı fazla verinceİnce benim bezler hep ilbays
Olmaz diye denemedim swetimm olurmuydu silermiydi ne bileyim acemiyim daha
Hemen bi link veriyim
263
Bu işi uzmanlığı dök, sende ışık varHemen bi link veriyim
Ay çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Eşim hasta
Arda öksürüyo herkese portakal sıktım içirdim. Cocuklar hasta olmaz insallah
Geçen haftalarda 340 oldu263 nedir yavbiz bile ara veriyoruz siz ne bakıyorsunuz sürekli burda
İnşAllah onlar da bizim gibi çabuk unutuyorlardırGeçen hafta 340 oldu
Bizi okuyorlar... bizde sürekli kendimizi ifşa ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?