Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öğlen market alışverişi yaptık onları yerleştirdim, saat 3 gibi eşim kısır istedi yaptım yedik, mutfağı topladım
halısını süpürdüm kaldırdım
dolap altını sildim
peteği söküp temizledim
mutfak camını sildim
dolap kapaklarını dıştan sildim
Ocağı ve aspiratörü tezgah ara fayansı yağçözle sildim
yerini silip halıyı serdim mutfak tamam
Koridora geçtim halıyı süpürdüm kaldırdım yeri sildim halıyı serdim koridor da bitti
Giyinme odasına geçtim burda bi kal geldi

Kısırı o kadar çok seviyorum ki ne zaman yesem gece uyuyamıyorum karnımın agrısından midem bozuluyo her yedigimde ama yinede yiyorum öyle bi aşk
Canım cekti

Bugün bi iş yapmadım ortalığı topladım evi havalandırdım çıktık. Köye gittik anneannemin doğum günü onu kutladık her sene diyoruz anı kalsın kutlayalım unutuluyordu.

Eve geldim yemek yok kahvaltı yaparız bugün bakalım da

Akşam ezanına 5 dk kala işleri bitirdim

tüm evi robot süpürdü
buharlı ile yerleri sildim
toz aldım (sehpalar, masa,cam önü mermerleri vss...)
Çam.mak.bitti, kurutmaya attım
balkonları buharlı ile sildim
ayakkabılığı düzenleyip sildim
çelik kapıyı sildim
wc, lavaboyu yıkadım
havluları, paspasları değiştirdim
banyo yer zemini elle sildim

Kısırı o kadar çok seviyorum ki ne zaman yesem gece uyuyamıyorum karnımın agrısından midem bozuluyo her yedigimde ama yinede yiyorum öyle bi aşk
Canım cekti
Neden yağlı mı yapysn dokunuyo acaba
Yakın olsaydk bi gün gelirdin yapardım

Bak unutmuşum nevresim koyduğum yeri düzelttim çamaşırı katladığımda

Neyse abla balıktan sonra silecektin zaten
Aynen canım ama kurumasın diye öyle bi üstten sildim ocağın ağzını yüzünü Gonulmeyvesi öyle diyodu bi büyük tava kızarttım, bide fırına tepsiyle yaptım eşim le kızım fırında seviyo oğlumla biz tavada bulaşık makinesini açmıştım işten gelince uzun açmıştım daha bitmemiş, bitsin balık bulaşıklarını doldururuz ocağı sileriz çayıda demledik

Yeşillikler yıkadım kurutucu üst dolapta neyse biraz süzülsünler
Yemek pişti
Mor lahanaları doğradım ama tarif baktım kadınlar çok yavaş konuşuyor sonunu bekleyenedim
Ben mor lahanadan yapıyodum bu sene yapmadım, lahanayı ince ince doğruyorum geniş bi kabın içine sonra tuzunu atarım biraz limon tuzu, biraz şeker hepsini karıştır kavanoza doldur dolaba koy mis gibi oluyor rengi falan lokanta dakiler gibi

Tamam abla sağolqsın limon tuzum varmı bilemedim yoksa limon sıksam olur mu

Abla nasıl aklında kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…