- 28 Ekim 2022
- 7.098
- 18.274
- 178
- 28
Ben anladım.Herkes anladı dimi baloncuk Süvasta Kayseride tedavi görüyor
Sizin köy nerde sviitTüm evi havalandırdım, süpürdüm, mutfağı topladım, ortalığı topladım köye geldim
Bu nasıl bi soğuk yaaa bizim buranın kaderi resmen kar yok. Dün sürekli anlık atıştırdı atıştırdı durdu. Kara hasret kaldık resmen
Olsun aklıma eserse ben gene sorarımHerkes anladı dimi baloncuk Süvasta Kayseride tedavi görüyor
Yerleri elle silmek miiiii??
Normal insan bunu yaparken zorlanıyor ya, sen dur bari...
Ah zaten çok az kalmış doğuma, normali mi bekliyorsun?
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Ahahaha sesli güldüm Allah’ta seni güldürdünBacım kendinle ne zorun var
Hiç işim yok dedim ama kendime iş çıkardım tabikiBugün hiç işim yok hiç iş yapasım da yok zaten ama oturmak da yaramıyor bi yemek yapacağım aslında kalkıp salonun halısını silebilirim
Yatağı yeni mi topladın kızHiç işim yok dedim ama kendime iş çıkardım tabiki
Yatağımızı,koltukları,banyo paspaslarını toz rulosu ile ruloladım
Yatağımızı topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Çöpleri çıkardım
Robot evi süpürdü
Robotun filtresini temizledim
Arap sabunlu su ile yerleri sildim
Islak mendille evin tozunu aldım
Akşam yemeği yaptım
(Ezogelin çorbası
Fırında köfte patates)
Uyuturum desin hemen veririm elineOhh ne güzel. Valla ben çok yorgunsam 4 yaşındaki kızımı uyutmak bile gözümde büyüyor
Cocuklarında sinir krizleri bitmiyoBiraz iş yaptım. Kızım sinir krizi geçirdi küçük bi sebepten onu sakinleştirdimkahve içtim tatlı yiycem. Hemi de aç karnına
Arda da normalden aşırı korkuyodum devlette yapacağım icin secenegimde yoktu. Arda da ters bebekti kafası tukarda ayaklar aşağıda hic dönmedi kafa aşagıya hep yukarda kaldı. Kafasını yedigim ya ayaklarıyla nasıl ittiriyodu karnımda o kafası top gibi cıkıyodu yukardan elimle hissediyodum. Mecbur sezaryen olmustum
Nasipse bakalım kafamda doğum şekli yok hangisi hayırlıysa o olsun diyorum sadece sürece göre bakıcaz aminn
Aynen çünkü anne olduktan sonra en çok sessizliği özlüyor insan. Ama uyuyup sessiz kalınca da çocuğun sesini özlüyor. Ne garipUyuturum desin hemen veririm elineuyutmak zor degilde yarım saat sessiz sakin otururum mesela bide o uyutsun beklesin basında
Sor bacımOlsun aklıma eserse ben gene sorarım
Şimdilik bu kadar bilgi kafiSor bacımaklına takılan varsa sorabilirsin
Bayılıyorum bu şarkıya ya
Hahah yine sormuşsun dur bende dönüp faydalaniyimŞimdilik bu kadar bilgi kafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?