Kızay maşallah kızmı erkekmi ?
benimde 24 aylık erkek torunum var da oyüzden sordum , bizimki daha okadar konuşamıyo bu ara her şeyi soruyo bu ne bu ne diye
Büyüyor da işte ne yapalımOhh ne güzel. Valla ben çok yorgunsam 4 yaşındaki kızımı uyutmak bile gözümde büyüyor
Aslında eğilerek yerleri silmek falan iyiymiş de aşırı yoruluyorum silmicem vazgeçtimHalı silme yaa karnın burnunda.
Gerçi doğuma kolaylık mı olur bilemem ama
Yerleri elle silmek miiiii??Aslında eğilerek yerleri silmek falan iyiymiş de aşırı yoruluyorum silmicem vazgeçtim
Okumadığın tahmin ettimBen mıtteşem yada gülücük atmadan seri beğeni yaparak devam ediyorsam hepsini okumuyorum bilin isterimsadece sayfaları üstten geçiyorum
Hiç anlaşılmıyordu zatenBen mıtteşem yada gülücük atmadan seri beğeni yaparak devam ediyorsam hepsini okumuyorum bilin isterimsadece sayfaları üstten geçiyorum
kız olduğunu tahmin etmiştim kızlar genelde erkeklerden erken konuşuyoKız
Ne kadar etkilidir bilmiyorum ama doğduğu günden beridir ben sürekli onunla konuşuyorum, her şeyi anlatıyorum.
İlk günden beri her dışarı çıktığımızda şuraya gidiyoruz, yağmur yağıyor, bak rüzgar var vuuuu diye esiyor, bugün hava ne güzel güneşli, çay içiyorum, su içiyorum yani günlük rutinde aklınıza gelebilecek her şeyi anlattım.
Çok çabuk konuşmaya başladı, 8 aylıkken tatlım aşkım falan dedi şaka gibi
Rabbim korusun, bağışlasın tüm çocuklarımızıkız olduğunu tahmin etmiştim kızlar genelde erkeklerden erken konuşuyo
benim kızımda hep konuşuyo torunumla babasıda ilgilidir
her şeyi anlıyo ama tam konuşamıyo erkekler genelde 2,5 yaşına doğru konuşuyolar benim oğlumda öyleydi
sen her kese söyleme erken konuştuğunu nazar değmesin bıcır bıcır konuşuyodur o şimdi yerim ben onukız çocuklarına ayrı bi zaafım var çok severim
Limonsuz canım.benim.cok teşekkür ederimİyi ki doğmuşsuuuuunnnnnnn iyi ki varsınnnnnnnn
Bir sürü komik şakalarımız/ esprilerimiz ziyan olup gidiyorBen mıtteşem yada gülücük atmadan seri beğeni yaparak devam ediyorsam hepsini okumuyorum bilin isterimsadece sayfaları üstten geçiyorum
Evet Kayseri'de tedavi görüyorumKayserideyim ben. Tüp bebek konusunda yorumunu gördüm de ondan sordum
Bacım kendinle ne zorun varBugün hiç işim yok hiç iş yapasım da yok zaten ama oturmak da yaramıyor bi yemek yapacağım aslında kalkıp salonun halısını silebilirim
Haziranda gittik akşam dondum resmenÇok soğuk şehir ya
Bende öyle sürekli konuşurdum erken konuştu ve bi anda açıldı 3 kelimelik cümle falan kurmaya başladı bi andaKız
Ne kadar etkilidir bilmiyorum ama doğduğu günden beridir ben sürekli onunla konuşuyorum, her şeyi anlatıyorum.
İlk günden beri her dışarı çıktığımızda şuraya gidiyoruz, yağmur yağıyor, bak rüzgar var vuuuu diye esiyor, bugün hava ne güzel güneşli, çay içiyorum, su içiyorum yani günlük rutinde aklınıza gelebilecek her şeyi anlattım.
Çok çabuk konuşmaya başladı, 8 aylıkken tatlım aşkım falan dedi şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?