Düzenli Evimiz & Hayatımız

ay maşallah kızmı erkekmi ?
benimde 24 aylık erkek torunum var da oyüzden sordum , bizimki daha okadar konuşamıyo bu ara her şeyi soruyo bu ne bu ne diye
Kız
Ne kadar etkilidir bilmiyorum ama doğduğu günden beridir ben sürekli onunla konuşuyorum, her şeyi anlatıyorum.
İlk günden beri her dışarı çıktığımızda şuraya gidiyoruz, yağmur yağıyor, bak rüzgar var vuuuu diye esiyor, bugün hava ne güzel güneşli, çay içiyorum, su içiyorum yani günlük rutinde aklınıza gelebilecek her şeyi anlattım.
Çok çabuk konuşmaya başladı, 8 aylıkken tatlım aşkım falan dedi şaka gibi

Aslında eğilerek yerleri silmek falan iyiymiş de aşırı yoruluyorum silmicem vazgeçtim
Yerleri elle silmek miiiii??
Normal insan bunu yaparken zorlanıyor ya, sen dur bari...
Ah zaten çok az kalmış doğuma, normali mi bekliyorsun?
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına

kız olduğunu tahmin etmiştim kızlar genelde erkeklerden erken konuşuyo
benim kızımda hep konuşuyo torunumla babasıda ilgilidir
her şeyi anlıyo ama tam konuşamıyo erkekler genelde 2,5 yaşına doğru konuşuyolar benim oğlumda öyleydi
sen her kese söyleme erken konuştuğunu nazar değmesin bıcır bıcır konuşuyodur o şimdi yerim ben onu kız çocuklarına ayrı bi zaafım var çok severim

Rabbim korusun, bağışlasın tüm çocuklarımızı sizin torurununuz da konuşur zamanla...
Aynen öyle bıcır bıcır, bir kibar bir kibar merak ettim siz kaç yaşındasınız?

Bende öyle sürekli konuşurdum erken konuştu ve bi anda açıldı 3 kelimelik cümle falan kurmaya başladı bi anda şimdi 32 aylık otur sohbet et tam lafçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…