- 30 Ocak 2015
- 18.364
- 18.016
- 298
- 29
Bende yeşil çay ve suyumu içtimGünaydın canım
Ben az evvel birkaç lokma kahvaltı yapmış oldum eşimle birlikteonu işe gönderdim.
Ben akşam maydanoz kürü içtim
Bende az bi kahvaltı yapmış gibi oldum ama bakalımTavuk dürüm yemiştim kankam niyeyse cok zor yedim birazınıda yemedim attım
O kadar ayrıntı verdikten sonra anlarsın bonus önemli olan ordaki kurdugu cümlebide ben o kadar çok izledim ki karşıma youtubeda bi sahne cıkıyo mesela bu su bölümde su dakkadaydı diyorum acıyorum ve gerçekten öyle oluyo
Ben varım inşallah yaparım hadi bakalım
Oo erkencisin ben oglanı bi okula götürüp geliyim yeşilçayımla eşlik edermiim sana
Tamam şimdi oldu
Akşam geç saatte ne zaman yesem sabah çok aç kalkıyorum bugünde öyleyim açlıktan midem bulanıyor. Bi bardak suyu bitiremedim ki ben sabahları aç karnına 4 5 bardak su içerimBende az bi kahvaltı yapmış gibi oldum ama bakalım
Biraz önce çok aç uyandım yazacaktımAkşam geç saatte ne zaman yesem sabah çok aç kalkıyorum bugünde öyleyim açlıktan midem bulanıyor. Bi bardak suyu bitiremedim ki ben sabahları aç karnına 4 5 bardak su içerim
Onların orjilana yakın tamirleri oluyor araştırEl dokumasiymis efserim yav. Sorayım bir tamir falan varsa. İnşallah eve geçmemiştir oyş
Erkenden yiyip yattıgımda şu açlık olmuyoBiraz önce çok aç uyandım yazacaktımbende aynı şekilde geç yediğim için aç uyandım
Oturur beraber yersiniz baloncuk boşver o da bişey mi benimki bu ara düzenli spor yapıyor dambıl falan o biçim dün gitmiş kendine hafif bi tatlı almış ben başka bisey istemiştim onu da fazlaca almış 4 kisiye yeter. Niye bu kadar aldin diyorum neymiş yiyebilcegimi düşünmüşTam diyet yapacam diye kendimi motive ediyorum akşam eşim poşet dolusu abur cubur getirmiş gelde yeme şimdi
Akşam çikolata yememek için kendimi zor tuttumOturur beraber yersiniz baloncuk boşver o da bişey mi benimki bu ara düzenli spor yapıyor dambıl falan o biçim dün gitmiş kendine hafif bi tatlı almış ben başka bisey istemiştim onu da fazlaca almış 4 kisiye yeter. Niye bu kadar aldin diyorum neymiş yiyebilcegimi düşünmüşyalan yok yedim bu arada
Ama yani planı görüyor musun daha yemicem şu an bunu tatlıyı yerken yazıyor olmam da ne bileyim
Akşam yazıp gönderememişim
La galibel illallah
Günaydın Hayırlı sabahlar⚘ ❤
Sabah duydum gördüm okudum Rabbime şükürler olsun
Bu israil denen lanetler inşallah bu ateşkese uyar ve artık Gazze filistin rahatca uyur Sabaha özgürce korkmadan uyanır
Bugün Gazze deki kamplara Türkiye den giden yardım tirları girip yiyecek dağıtacakmış
Açlıktan ölenler oldu sıcacık yemeklerini yesinler
RABBİM bu zulmü yapan destek verenlere lanetini yagdirsin yazacak olsam çok söz yazicam
Güne bu güzel haberle uyandık şükürler olsun ...çocuklar bebekler ölmesin sokaklarda okullarda cıvıl cıvıl sesleri gelsin⚘ ❤ ❤
Eki Görüntüle 3537737
çok şükür bugünleride gördükGünaydın
467 gün bize çok şey öğretti
Aynı masalara oturduğumuz insanların iç yüzünü soğukluğunu gördük.
Dini bile olmayanların merhametini gördük.
Boykot yaptığımız için salak yerine konduk. Unutmadık.
Dua etmeyi hiç unutmadık umut kesmedik.
Düşmana güven yok sevincimiz buruk ama güzel
Gerici yobaz arap sevici cahil de ekliyelimGünaydın
467 gün bize çok şey öğretti
Aynı masalara oturduğumuz insanların iç yüzünü soğukluğunu gördük.
Dini bile olmayanların merhametini gördük.
Boykot yaptığımız için salak yerine konduk. Unutmadık.
Dua etmeyi hiç unutmadık umut kesmedik.
Düşmana güven yok sevincimiz buruk ama güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?