Şuan bende yeni aldığım kitabı okuyacağım inşallah uyuyakalmazsamŞimdi de kitap okumak için yatağa geçmiştim ama sanırım kalkıp ütü yapicam heheheh
Bugün ben de yarım kalan kitabıma devam edeceğim. Sizden gördüm heveslendim ama anca vakit ayırabiliyorumŞimdi de kitap okumak için yatağa geçmiştim ama sanırım kalkıp ütü yapicam heheheh
Ayy eşin mi dediiiEşim yemek yiyelim dediğindeböyle kaldım bir ön saniye ayarladık birseyler
Büyüdükçe düzelir inşallahEvet bi yemek yapıyorum evde biz 3müz beraber yiyoruz Arda ne yiyecek diye düşünüp duruyorum. Corba icse bi yanında ne ekmek yer ne yoğurt boş boş yarım kase anca. Nohut tavuk köfte onları yiyo bak ama yedigini bi görsen azıcık Mete ondan cok yiyo porsiyon olarak.
Genelde sen gazlıyon diye aklımda kalmışNeden ben nedeeeeenlimonsuzun da var papatya ablanın da var
Püü insanın adı çıkacağınaGenelde sen gazlıyon diye aklımda kalmış
EvetNeden ben nedeeeeenlimonsuzun da var papatya ablanın da var
Aslında ben aldığımda bana sordun sen memnun musun diye o sonra aldı benden öğrenmiştinEvetmesela ben papatya abladan öğrenmiştim ilk işte insanın adı çıkacağına
Erkeklere göre amann nolucak ne varsa yeriz modu oluyorAyy eşin mi dediiidüşmanı uzakta arama
Bende varım şekerciğim bu hafta yeni kararlar aldımDiğer haftadan itibaren bende düzenli okumaya başlamak istiyorum baya baya boşladım. En kötü günlük 20 sayfa hedefim olsun altına düşmeyim istiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?