Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar hatta geceler kızlar, işten çıkınca biraz anne özlemi biraz da üzerine ufak bir anne kız tartışması yaşanınca baya duygulandım, ağlamaya bahane arıyordum herhalde ki bir miktarcık ağladım rahatladım
Eve gelirken balıkçıda balık pişirttik eşim de salata yaptı sağolsun yedik
Mutfağı eşim toplar gibi yaptı
Ben de üzerinden kedi kumlarının olduğu odayı ve antreyi süpürdüm
Çay Faslına geçtik ki bir baktım eşim uyumuş
Sanırım enerjimi temizlik ile atmak istedim. Haftasonu bizim kombi arızalanmıştı su akmıştı balkonda ki kombi dolabına ve yerlere. Elim gidip temizlememiştim. İlk önce dolabı iç dış sildim
Yerleri yıkadım
Kışın balkon kullanılmadığından masa sandalyesi katlanır idi zaten onları kenara aldım
Evde ki tüm çöpleri aşağı indirdim
Mutfakta kabaklı ıspanaklı kiş yaptım yarın için
Tezgah arasını ve tezgahı cifledim
Mutfak dolaplarının yüzeylerini sildim
Mutfağı süpürdüm
Yerleri elimileen sildim
Şimdi de bir yeşilçay içeceğim.
Genelde bu saate kadar uyumazsam biraz zor uyuyorum ama sabahda iş var bakalım umarım uyurum
Baya iş yapınca motive olmak amaçlı uzun yazdın kusura bakmayın öpücükler hepinize

Ben biraz sözde orduluyum. Doğma büyüme istanbuldayım, orda akrabamız yok bir kere lisedeyken gittim sadece sivasa daha çok gittim yeni tanıştığım herkese sivaslıyım diyorum artık

Ben biraz sözde orduluyum. Doğma büyüme istanbuldayım, orda akrabamız yok bir kere lisedeyken gittim sadece sivasa daha çok gittim yeni tanıştığım herkese sivaslıyım diyorum artık
Öyle oluyor genelde ailen de İstanbuldaysa sebeb kalmıyor gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…