Benimde eşiminde mide koruyucusu panto banada iyi geliyoMidem iyice kötü oldu diye sabah panto aldım evde vardı iyi geldi ya şükür bugün yanma olmadı.
Sürekli kullanmak sağlıksız da bu ara alıcam
Kocaeli'nde kar yağmış internet te okudum varmı sizin oralarda daBenim kocam aldı
kocam da kocam
hayatta kargo parası vermek istemez
Bize pazartesi geliyormuşKocaeli'nde kar yağmış internet te okudum varmı sizin oralarda da
Amin insallahHakkınızda hayırlısı kolaylıkla afiyetle olsun inşaAllah
Kargo parası bi lirada olsa insan ödemek istemiyoBenim kocam aldı
kocam da kocam
hayatta kargo parası vermek istemez
Ben biraz sözde orduluyum. Doğma büyüme istanbuldayım, orda akrabamız yok bir kere lisedeyken gittim sadeceBir ara sivasa en çok Tokat'tan gelin geldiği konuşuluyordu hatta tv programına çıkmıştı
Bence ordu lu gelin oranı daha yüksek tanıdığım 10 u aşkın ordulu var konu komşudan da duyuyorum gelinimiz ordulu diye
Nice mutlu seneleri olsun inşallah iyi ki doğmuşMutfak toplu yeni bitti işlerim
Yarın kızın doğum gününü kutlamak için arkadaşları gelecek onun hazırlıklarını tamamladım
Öyle oluyor genelde ailen de İstanbuldaysa sebeb kalmıyor gitmeyeBen biraz sözde orduluyum. Doğma büyüme istanbuldayım, orda akrabamız yok bir kere lisedeyken gittim sadecesivasa daha çok gittim yeni tanıştığım herkese sivaslıyım diyorum artık
Teşekkür ederim canımNice mutlu seneleri olsun inşallah iyi ki doğmuş
Tepelere yağmıştır, merkezde birşey yok ablaKocaeli'nde kar yağmış internet te okudum varmı sizin oralarda da
Mutlu sağlıklı yaşları olsun kızının doğum günü kutlu olsunMutfak toplu yeni bitti işlerim
Yarın kızın doğum gününü kutlamak için arkadaşları gelecek onun hazırlıklarını tamamladım
Doğum günü kutlu olsun çok mutlu yılları olsun inşAllahMutfak toplu yeni bitti işlerim
Nice güzel mutlu sağlıklı seneleri olsunMutfak toplu yeni bitti işlerim
Bu konuda seroyu gecemezsin. Bugun gitmemis bi yere hayret olacak is degilBu ben
Geçen gün aynı böyleydim
Nice mutlu senelere canımMutfak toplu yeni bitti işlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?