- 2 Ağustos 2013
- 35.559
- 109.237
- 798
Bende şaşırdım.
Ne dim.
Hayırlısı olsun inşallah en azından öbür doktorda bilinen birisi .
Özel hastanede ne tayini kendi bırakmış gitmiş kısacaKendisi istemiş olabilir .
Başka bi yere gidiyorsa eğer
Anlıyorum.Özel hastanede ne tayini kendi bırakmış gitmiş kısacahayırlısı tabi bunda da vardır bir hayır
sana da doldurdum bir fincan çay afiyet olsun şekerparemmmnHanı bana hanı banaaaaaaaa
Çok oldu alalı... Bende bu akşam sana görsel atarken öğrendim boykot olduğunuBoykot muneyse eczaneye gidince sorarım bi sağol
Komik mi bu dizi?Çok sevdiğim bir dizi benim sıkılınca izliyorum
Babam için Ya Şafi okur musunuz?
Merhaba herkese 🌹 Benim babamın tedavisi olmayan bir göz hastalığı var. Yine de kullandığı bazı ilaçlar var,şifasına vesile olması için, gözlerini tamamen kaybetmemesi için sizlerden ricam dualarınız dualarımıza karışsın. Ya Şafi esmasını çekelim. 30.000 den başlıyorum. 2 bin ben alıyorum...www.kadinlarkulubu.com
Belki etiket listesinde yoksunuzdurPinhan nımızın babası için Ya Şafi okuyoruz katılmak isteyenler için konuyu etiket ettim buraya
Sağolasın Bonus.Pinhan Geçmiş olsun amcaya hiç bahsetmedin Allah şifa versin tez zamanda
Çok geçmiş olsunSağolasın Bonus.
Amin
Çok duygulanıyor, üzülüyorum.
Bahsetmek istemiyorum,düşünmemeye bile çalışıyorum, sanki düşünmeyince yok oluyor gibi. Ama durum ilerliyor......
Allah başka dert keder vermesin, bu haline şükür. Ama baya sarsıldık.
Geçmiş olsun pinhan rabbim şifa versinSağolasın Bonus.
Amin
Bahsetmek istemiyorum,düşünmemeye bile çalışıyorum, sanki düşünmeyince yok oluyor gibi. Ama durum ilerliyor......
Sweetcim teşekkürler.Pinhan neyi var amcamızın bilmiyorum ama istersen buraya bi yazın yardımcı olabilir belki. Göz için güzel dönüşler var baya birkaçını ekledim de.
MEMNUNİYET-3 = @kurtulusorman.ciftligi
See Instagram 'MEMNUNİYET-3' highlights from Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi)www.instagram.com
MEMNUNİYET-4 = @kurtulusorman.ciftligi
See Instagram 'MEMNUNİYET-4' highlights from Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi)www.instagram.com
MEMNUNİYET-3 = @kurtulusorman.ciftligi
See Instagram 'MEMNUNİYET-3' highlights from Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi)www.instagram.com
Evet eğlenceliKomik mi bu dizi?
Demekki olabiliyor.Özel hastanelerde çok oluyor dr değişimi
Çok geçmiş olsun Pinhan Rabbim ummadığımız yerden acil şifalar versin amcamızaSağolasın Bonus.
Amin
Boş vakit bulursam ben de bakayım merak ettimEvet eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?