Offf abla 3 kiloda ne var 1 haftada gider2-3 kiloya yakın aldım yazdan beri
En nefret ettiğim şeyAnnemlere misafir geldi. Ula uykum var kalkmıyorlar
Söve söve baslıyak pazartesi gel ama bozmak yok yemin mi etsek napsak gönül gibi
Geçmiş olsun ablaİyi geceler, bende 2. Kuduz aşımı oldum geçen gün iş yerinde kedinin ayağına bastım azcık yanlışlıkla, oda bacağımı tırnakladı iş yeri doktoruna gösterdim biraz kanadı oda aşı olman lazım dedi bende oluyorum 2 doz daha var
Şimdi namaz kıldım buzdolabını silicem
Tamam pazartesi akşama başlıyoruz inşallaaaahPazartesi velilerle kahvaltıya gidicez akşamına olsun bari
Sağol canımGeçmiş olsun abla
Bonusumm sana da kolay gelsinAkşam işlerimin birazını yaptım gerisini kahvaltıdan sonra yapıcam börek falan derken öğlen olacak daha uğrayamam hepinize kolay gelsin şimdiden
Benim tek tavsiyem mutfağı yemek yaparken aynı zamanda toplamak. Yemekten sonra sadece tabak bardak makinaya koymak kalıyor :))İyi geceler herkese. Evinizi nasıl düzenli tutuyorsunuz? Nasıl temizlik yapıyorsunuz? Benim 4 aylık bir çocuğum, evde beslediğim bir köpeğim ve her yemekte ekmek kırıntılarını örtünün dışına taşıran dağınık bir kocam var. Sürekli iş yapıyorum ama hiç bitmiyormuş gibi geliyor. İş yapmayıp dinlendiğim bir günüm olmadı doğurduğumdan beri. Tavsiyeleriniz varsa bana paylaşmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim
4.aydan sonra tık diye geçmişti metoşumun :)Eki Görüntüle 3492532
Günaydın canlarımmmm
Çok gelemedim buralara teyzelik görevimi yapıyorum.Gaz en büyük sorun çok şeyler denedik amanir gitmiyolar
Oy gül kokulu Metoşumuz4.aydan sonra tık diye geçmişti metoşumun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?