Düzenli Evimiz & Hayatımız

Estağfrullah .Şimdi şöyle benim oturduğum apartman site ya bizim çöp kovaları dışarda bahçede değil.
koridor arasında evimin kapısından çıkınca yakın olduğu için.
zaten uzak tarafta olsa atmam.
Birde çöp poşetleri hafif fazla ağır değil . oda duşa kabini falan temizliyor .
Ayrı yardım ettiği işler başka var .

petekleri açtınız mı hanımlar ?

ofisler de halen soguk, merkezı sıstemı acmıyorlar daha. bız de evı acarız sanırım haftasonu daha da soguyacakmıs
Biz açtık malum sivas soğuğu yazın bile ısınmadı

Nevresim değiştirdim
Çamaşır katladım (dünden kalan)
Makineye çamaşır attım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Mutfağı tezgahı ocağı sildim

Süpürgemin hortumu hafif açılmış hava alıyordu yputubeda bi tamircinin videosunu izledim kesip düzeltip takıyordu bende yapıyım dedim süpürgenin resmen ….ben kim tamir yapmak kim hiçte beceremem ama bian basiretim bağlandı yani süpürgem yok eşim hortum alana kadar kablosuzla idare edeceğim.

Sağll abla denicem. Aktara gidince alayım hayıt tohumu
Son paragraftaki yazdıklarını bende bizim bağ evinde yaşadım. Sarı saç, ojeli tırnak hariç tabi şuan bende soğudum ama neden soğudun bilmiyorum. Gerçi bizde kv kpnde dahil ondan mı bilmiyorum

ben daha açmadım ama akşamdan akşama açarım artık yavaştan , baya soğuk çünki
benim kız açtı çocukta var kızımda çabuk üşür
ben de çok usuyen turdenımdır :))

guya yıllardır erken menopoz
kılolu oldugum donem
zayıf oldugum donem

her zaman useyen bırıyım ne garipse :))

bızım mudurler bugun de erken cıktı ben de 4 den sonra cıkmayı dusunuyorum valla cok ısıme yarar eve 1 saat erken gıtmek bile.

bu sebeple sımdıden herkese guzel bır haftasonu dılıyorum benım planlar bellı degıl daha ama genel olarak tempolu olacak evde olsam da ıslerım var, agva ya gıtsem de. tek fark gıtmezsem, haftaıcı rahat oluyorum tabi.

herkese gripsiz, olan olaylardan dolayı psıkolojımızın daha da cok bozulmadıgı, olabıldıgınce huzurlu bır hafta sonu dılıyorum

ben kolestorole dıkkat edecegım karacıgerı bıraktık, aslında kolesterol cok yuksek cıkmıs doktor teyzem vardı dun annemlerde. o ılgılendı falan. 2-3 ay bıraz dıkkatlı ve sonrasında bu fibrascon denılen karacıger goruntuleme yaptıracagım. sımdılık kontrollerım bu kadar.

kasım ayında araba surus, sınav, diş var bakalım.

sizin bağ evini de siz mi yaptırdınız :))) yoksa hazır mıydı ama hazır bır ev bıle olsa köy hayatı cok zor oluyor ozellıkle calısınca ıkı evle ugrasıyor gıbı oluyorsun ayrıca gercekten sacıma fön cektırsem köyde nasıl olacak ama sabaha aslında iş kadını olmam gerekıyor takım elbise. garip bir uyumsuzluk , adaptasyonluk

esım en ıyı bankalarda calıstı ust yetkılı. sonra kucuk bır bankada, bazı sebeplerden dolayı kucuk bankada ama o hangı ortamda olursa olsun, kadın da olsaydı hatta, takmazdı, uyum da saglardı. onun aıleden gelen yasam tarzı böyle çünkü.

ha ben de soğuma biraz da, kaynanam yuzunden de oldu. ev tamamen bana ait degıl, o da gelıp kalacak, zaman zaman hatta belkı bız yokken 1-2 hafta tek orda. arsayı, eşim kendi aldı ama kaynanam her zaman herseyı sankı calısmıs bır kadın gıbı, ben yaptım dıye anlatan bırı oldugu ıcın esımın aldıgı arsaya bıle aldık yaptık ah ne kadar zor ödedik vs dediği ıcın de sınır oluyorum

ayrıca eskı evlerını yıkmıslar, gecekondu. sonra da sımdı kı ıstanbulda oturdugumuz ev yapılmıs. eskı evden kalan bıraz tahta, pencere, kapıyı kullandık. o yuzden de kaynanamdan kalma bırseylerın hissi de oluyor. yani hayatımı nasıl oldum olası, esımın anne bagımlılıgından dolayı 2 kısılık bır hayatımız var olmadıysa, anne ogul bana ordakı evi de kendımıze aıt bır dunya gıbı hıssettırmıyorlar işte bir şekilde.

Arsa alındı sonra yapıldı ama hep bir yani. Tek bize ait değil.

bu kendi çekirdek aileyi sadece benimseyen erkek sayısı bence çok çok az ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…