- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
Sabah daha yoğun hapşırık burun akıntısı oluyor canımMssPARE nasıl oldun pariş?
Daha iyiyim sanki düne göre ama bir üşüme var dışarısı soğuk baya
Bahçeye gittim sabah soğuk olunca geldim yattım yeni uyandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah daha yoğun hapşırık burun akıntısı oluyor canımMssPARE nasıl oldun pariş?
Daha iyiyim ablacığım üşüyorum sadece burası çok seringeçmiş olsun canım ,nasıl oldun
mevsim değişikliğinden herhalde benimde boğazlarım kötü inşallah faranjite çevirmez ben grip olmuyorum hemen faranjite dönüyo
evet canım dün sonuçlarını almış aradı benipapatyamm abla meltem kızımız nasıl. Cuma günü dr gidecekler diye yazmıştın sanırım aklımda öyle
geçmiş olsun canım, havalardan herhalde benimde boğazım baya kötü heralde faranjit oldum35 yıllık ömrümde dişlerimin hepsini çektirmek isteyecek kadar ağrı yapan başımı komple esir alan bir grip daha görmedim.
Kulak boğaz burun boğaz hepsi etkilenirdi ona alışkınım faranjitin dibini yaşıyorum saniyordum bir de diş çıktı başıma.
Eşim bile halime acıdı:
-Hadi kalk doktora gidelim dedi
-yok dedim
- hadi kalk paçaya gidelim dedi.
Kalkacak halim de yoktu ki . Gitmedim beni ağrılarımla basbasa bırak ama bir ağrı kesici versen olur dedim dün akşam.
Mandalina almış. Sağolsun.
Boğazımı ayak topuğumu vicksledim yattım uyudum.
Ama bugün dişlerim ağrımiyor şükür.
Sağ ol papatyam sana da gecmis olsun. Faranjitin doğru düzgün ilacı da yok. Gargara falan var. Tuzlu sirkeli gargara daha çabuk iyilestiriyor beni en iyisini bugün ona başlayayım.geçmiş olsun canım, havalardan herhalde benimde boğazım baya kötü heralde faranjit oldum
Daha iyi olsun İnşaAllah Rabbim tez vakitte kalıcı izsiz şifalar versin aminnnnnnevet canım dün sonuçlarını almış aradı beni
çok şükür sonuçları şimdilik iyi çıkmış sınır 10 muş onunki 9 çıkmış şimdilik 1 ay ilaç tedavisi vermiş tekrar bakıcakmış küçülme var mı diye çok sevindim inşallah ilaçlarda iyi gelir ameliyata gerek kalmaz
hatırladığına çok sevindim Allah razı olsun
Geçmiş olsun ablageçmiş olsun canım, havalardan herhalde benimde boğazım baya kötü heralde faranjit oldum
İpek geçmiş olsun sanada canımSağ ol papatyam sana da gecmis olsun. Faranjitin doğru düzgün ilacı da yok. Gargara falan var. Tuzlu sirkeli gargara daha çabuk iyilestiriyor beni en iyisini bugün ona başlayayım.
evde gargara boğaz fıs fısı vardı ona başladım, sirke ve tuzlu suyu bende deniyim Allah hepimize şifa versinSağ ol papatyam sana da gecmis olsun. Faranjitin doğru düzgün ilacı da yok. Gargara falan var. Tuzlu sirkeli gargara daha çabuk iyilestiriyor beni en iyisini bugün ona başlayayım.
Allah razı olsun canım çok mutlu oldumDaha iyi olsun İnşaAllah Rabbim tez vakitte kalıcı izsiz şifalar versin aminnnnnn
Geçmiş olsun abla
İpek geçmiş olsun sanada canım
İnşallah ablacımevet canım dün sonuçlarını almış aradı beni
çok şükür sonuçları şimdilik iyi çıkmış sınır 10 muş onunki 9 çıkmış şimdilik 1 ay ilaç tedavisi vermiş tekrar bakıcakmış küçülme var mı diye çok sevindim inşallah ilaçlarda iyi gelir ameliyata gerek kalmaz
Çok geçmiş olsun35 yıllık ömrümde dişlerimin hepsini çektirmek isteyecek kadar ağrı yapan başımı komple esir alan bir grip daha görmedim.
Kulak boğaz burun boğaz hepsi etkilenirdi ona alışkınım faranjitin dibini yaşıyorum saniyordum bir de diş çıktı başıma.
Eşim bile halime acıdı:
-Hadi kalk doktora gidelim dedi
-yok dedim
- hadi kalk paçaya gidelim dedi.
Kalkacak halim de yoktu ki . Gitmedim beni ağrılarımla basbasa bırak ama bir ağrı kesici versen olur dedim dün akşam.
Mandalina almış. Sağolsun.
Boğazımı ayak topuğumu vicksledim yattım uyudum.
Ama bugün dişlerim ağrımiyor şükür.
Allah kalıcı şifa versin inşallahevet canım dün sonuçlarını almış aradı beni
Sabah göz uçuyla tekrarına baktımHahhah pinko bu dediklerinizi yaptırır sanırım Hevesin hevesi kaçar gider
Bana şey geliyor bu Hevesle Fatıh aşk yaşıyacak gibi geliyor