• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık :nazar: yapmayı bilmiyorum ama yemeyi severim :kk77: keteleri şekerli mi tuzlu mu yaptın seroo
Şekerli kete dediğin çörek mi oluyor bizde o yok penyez, tuzlu yaptım :))
Maşallah eline sağlık 😍 tavuklu börek nasıl oluyor 😊
Tavuklu börek çok güzel oluyor 😀
Tavuk göğsünü minik doğrayıp kavurdum, üzerşne soğan doğradım onu da kavurdum. Biraz baharat. Sonrada garnitür bir kavanoz. Altını kapattım.

Yufkayı da sersğm üzerine, yarım paket margarini ocakta erittim, 1 şişe maden suyu, bir paket kabartma tozu bunları karıştırıp sürdüm ama 3 kat için bu dediklerim.

3 kat üst üstüne bmyle yapıp, sonra pizza dilimler gibi 12ye dilimledim, tavuk harcını koyup sardım. Buzluğa attım.

Pişireceğim zaman 15dk falan önceden çıkarıp pişiriyorum.
Amaa mutlaka buzluğa girmiş olması lazım 😇

Şekerli kete dediğin çörek mi oluyor bizde o yok penyez, tuzlu yaptım :))

Tavuklu börek çok güzel oluyor 😀
Tavuk göğsünü minik doğrayıp kavurdum, üzerşne soğan doğradım onu da kavurdum. Biraz baharat. Sonrada garnitür bir kavanoz. Altını kapattım.

Yufkayı da sersğm üzerine, yarım paket margarini ocakta erittim, 1 şişe maden suyu, bir paket kabartma tozu bunları karıştırıp sürdüm ama 3 kat için bu dediklerim.

3 kat üst üstüne bmyle yapıp, sonra pizza dilimler gibi 12ye dilimledim, tavuk harcını koyup sardım. Buzluğa attım.

Pişireceğim zaman 15dk falan önceden çıkarıp pişiriyorum.
Amaa mutlaka buzluğa girmiş olması lazım 😇
Ayy güzelmiş bnde deneyecem 😍😍
Teşekkürler tarif için sero 🥰

Ay uyku sersemi yanlış yazmışım 😂
Oğlum var
Ay çok güldüm😂
Selamün aleyküm herkese 👋
Sitede güncelleme olmuş galiba bana bildirim falan da gelmiyor kendim bakıyorum gruplara nasıl düzeltecem bilmiyorum 🤔
Nasılsınız herkes iyi mi? 🥰
İyiyiz hoşgeldin bayadır yoktun sanki🥰 sen nasılsın
34 tane kete. 40 tane tavuklu börek yaptım buzluğa attım. Yarın misafir var hemde buzlukta stok iyi oluyor diye. Ama nasıl yoruldum ya sırtın ağrıyor
Becerikli kankam benim. Banada yap buzluguma koyuyum🤪

Oo showu yapanlar çok olur kendilerini gösterenler falan filan

Biride cıkmış haberci yerden yere vurdu
Kendi mozartla büyüdü galiba yada başka memlekette büyüdü
Kendi ölse kimsenin haberi olmaz
3 gündür millet üzülüyor öyle yada böyle cenazesine gelmiş sevmiyorsan sus bide saygıdan bahsediyorlar
Cenaza adabı diye bir şey var bulunmak istiyorsan namazı kıl dua et habercilerde zamanı değil de çık kenara 🙁

Back