• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ferdi Tayfurun cenazesine denk geldim elim de kirliydi dinledim biraz.

Hatıran yeteri çok severdim garip hissettim.

Ne çok sevilmiş Ne çok seveni varmis her yerden halktan siyasetten

Bende severdim güzel şarkıları vardı bit zamanlar çokta dinlerdim

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun mübarek günde öldü Rabbim.merhametiyle muamele eylesin

Bu sanatıyız diyenlere nasip olmayacak bir durum yaşandı kac gündür

Hayatta şöhreti tatmış bir insan
Ama ölüncede bir grup var çıkıp yalaka yalaka konuşuyolar onlara sinir oluyorum hayatta bir gün yanında görünmemiş insan vay efendim şöyle dostum böyle dostum diye kendi reklamını yapıyolar

Selamün aleyküm herkese 👋
Sitede güncelleme olmuş galiba bana bildirim falan da gelmiyor kendim bakıyorum gruplara nasıl düzeltecem bilmiyorum 🤔
Nasılsınız herkes iyi mi? 🥰
Bu konunun en üstünde takip et var ona bas gelir. Ama gelen bildirimin birine girmezsen bi daha gelmez girene kadar 🤗

bende çok üzüldüm gençliğimin usta sanatçılarından çok severdim akşam kuran okudum ruhuna bağışladım, Allah rahmet eylesin, taksiratlarını affetsin :KK43:

Hayatta şöhreti tatmış bir insan
Ama ölüncede bir grup var çıkıp yalaka yalaka konuşuyolar onlara sinir oluyorum hayatta bir gün yanında görünmemiş insan vay efendim şöyle dostum böyle dostum diye kendi reklamını yapıyolar

Oo showu yapanlar çok olur kendilerini gösterenler falan filan

Biride cıkmış haberci yerden yere vurdu
Kendi mozartla büyüdü galiba yada başka memlekette büyüdü
Kendi ölse kimsenin haberi olmaz
3 gündür millet üzülüyor öyle yada böyle cenazesine gelmiş sevmiyorsan sus bide saygıdan bahsediyorlar

Merhabalar 🖐🏻🤠
Bugün umutla 8 de uyandık.
Ona baktım. 9 buçukta kahvaltı yapıp umut
10 da uyudu.
mutfakta işlerimi yaptım,
Akşam yemeklerini yaptım.
Bulaşık makinesini çalıştırdım,
Ocak ve mermer sildim.
Çöp attım. Mutfak toplu .
umutun çamaşırlarını yıkayıp serdim.
şuan oturup dinleniyorum.

34 tane kete. 40 tane tavuklu börek yaptım buzluğa attım. Yarın misafir var hemde buzlukta stok iyi oluyor diye. Ama nasıl yoruldum ya sırtın ağrıyor
Eline sağlık :nazar: yapmayı bilmiyorum ama yemeyi severim :kk77: keteleri şekerli mi tuzlu mu yaptın seroo

Back