Çok isterim uyabilirsem
Bir zamanlar çok okurdum
Tamamdır 4 kişiyizaaaaaağ lütfen birbirimizi dürtelim bunun için ben yeni başladım bi tane kaç gündür saldım başını unutmamışımdır inşallah
Bu dizi komedi mi yoksa acıklı mı ya ona göre izlicemGassali Kocalarınıza izletin bacimsular
arada ince espriler var geneli acıklıBu dizi komedi mi yoksa acıklı mı ya ona göre izlicem
Yok aman izlemem o zaman. Ben Ahmet kural oynuyor olunca komedi sanmıştımarada ince espriler var geneli acıklı
Etki bırakıyor etkisinde kalabilirsen izlene boşver
Serro
Bende hep yapıp yiyodum dün yiyemedim bak bıkmışım demekkiBunu yapmak istiyorum ama biliyorum ki bi yapsam hep yapıp yiycem
Tarif yazıyım gec mi olur bilmiyorum amaHayırlı akşamlar Hanımlar Ne yapıyorsunuz Nasılsınız cuma günleri benim için geçmek bilmiyor eşim geç geldiği içinbugün bir ara saat 4 gibi öyle bir kalktım
Evi süpürdüm
2 posta çamaşır attım makineye
1 postasını kurutmaya
1 postasını çamaşırlığa serdim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Balkonu süpürdüm düzenledim biraz
Robotun filtresini temizledim
Tuvaletleri duşu yıkadım
Mozaik pasta yaptım dondurucuya attım
.
Poğaça yoğurasım var yarın kahvaltı için yarısınıda dondurucuya atardım var mı öyle hep yaptığınız beğendiğiniz bir poğaça tarifi
Evet annem 74lü abla bende 95 dogumluyumannen benimle yaşıt sanırım bende 74 lüyüm oğlum 91 li aramızda 17 yaş varkızım 96 lı onunla 22 yaş var
İzledi dur bi teklif ediyimGassali Kocalarınıza izletin bacimsular
Agzına tükürüyüm senin
Komedi degil kankam sen izlemeBu dizi komedi mi yoksa acıklı mı ya ona göre izlicem
Bunu gördüm bende hoş hoşuma gitti
Komedi değil tahminimceBu dizi komedi mi yoksa acıklı mı ya ona göre izlicem
Izleme millete değişik geldi ağalı töreli zengin kız fakir oğlan yada mafya dizisi olmayıncaYok aman izlemem o zaman. Ben Ahmet kural oynuyor olunca komedi sanmıştım
Burda da karla karışık yağmur gözüküyor şu an ama hala yok bir şey. Kar yağsa keşke ortalık bi temizlenseburda yağmur başladı çok güzel
Bonus bak hele benim orkide de tomurcukAyy rengini bilmeden aldığım kesin beyazdır dediğim orkidenin tomurcuklarına gözüm takıldı beyazdan farklıpembedir belki bi fikrim yok ama sanki beyaz değil
Yok abla ya ne tutması sırf kendi tabağa koymamak için salladı beni kaldırdıbişeydende memnun olmazlar , ben eleştiri yaptıklarında bi dahakine siz yapın diyorum, lafa gelince eşim ben bi yemek yapsam parmaklarınızı yersiniz diyo bende diyorum lafla olmuyo bi kere yapta görelim
Sagolun amin insaallahU uykusuzanne1 hoşgeldinnn yavrunla hayırlı ömürlerin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?