GunaydinlarrGünaydın hayırlı sabahlar
5 ten beri ayaktayım uyuyamadım
Ses yapmayacak işleri tamamlıyorum yavaştan
hoşgeldinizMerhaba burayı yeni gördüm. Herkes gunluk yapmak istediklerini ve yaptiklarini yaziyor anladığım kadarıyla iyi bir motivasyon olacak gibi duruyor. Insaallah bende katılım saglamak istiyorum.
bişeydende memnun olmazlar , ben eleştiri yaptıklarında bi dahakine siz yapın diyorum, lafa gelince eşim ben bi yemek yapsam parmaklarınızı yersiniz diyo bende diyorum lafla olmuyo bi kere yapta görelimEşim pilav dibine yapış dedi dua et yapmışım işte
annen benimle yaşıt sanırım bende 74 lüyüm oğlum 91 li aramızda 17 yaş varAnladım evet yaş farkı çok olunca dediğin gibi benim annemle aramda 21 yaş var. Belkide ondan öyle düsünmüyo
Tezgahı cezveyle yıkarsa debesine cezve iner bence gerek yohhGassali Kocalarınıza izletin bacimsular
1. bölümünü izledim 2. bölümde üyelik istiyoGassali Kocalarınıza izletin bacimsular
aaaaaağ lütfen birbirimizi dürtelim bunun için ben yeni başladım bi tane kaç gündür saldım başını unutmamışımdır inşallahKim benle kitap okumak ister, yine bi kaç gündür çok verimsiz yaşıyorum günleri
Yaa tamam bundan sonra okumaya başlarken etiket yapcam sanaBen isterimokuyorum 1 ocaktan beri her gün az da olsa
Hz Aişe ye başaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?