- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sitenin hali çok can sıkıcı sanırım bugün sessiz ondan sessiz burasıSelamlar herkese
Yorgun kurt evi temizlemeye niyet etti 22 30 da kendine geldi
Çay demlesem bu saatte ayıp olur mu bence hiç de olmaz
Bonus sen bugün yoksun sanki
Hasta falan mı oldun
Oh maşallah abla ellerine sağlık senin bu düzenin çok güzel yaa Allah rahatlık versin hayırlı gecelermutfak toplu
ev toplu
yatsı namazı kılındı
manevi saat yapıldı
kahve soda içildi
Herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Ben yatar yarın iş
Allah bağışlasın26 yaşındayım, 1 kizim var 11 aylik
Valla salladık mı salıyoruz limonsuz virabismillah dedim başladım bugün. sana da tavsiye ederimBen de çok okumak istiyorum ama olmuyor ya çok saldım . Bir sürü de değişik kitap almıştım
Evet olabilir pc ekranı gibi olmuş zor oluyor ciddenSitenin hali çok can sıkıcı sanırım bugün sessiz ondan sessiz burası
Ben isterim okuyorum 1 ocaktan beri her gün az da olsaKim benle kitap okumak ister, yine bi kaç gündür çok verimsiz yaşıyorum günleri
Selamlar herkese
Yorgun kurt evi temizlemeye niyet etti 22 30 da kendine geldi
Çay demlesem bu saatte ayıp olur mu bence hiç de olmaz
Bonus sen bugün yoksun sanki
Hasta falan mı oldun
Aa iyi maşallah çok güzel yapmışsınızYok canım çocuklarla oturdum telde oyun oynadık falan.
Topladım yemekten sonra.Aa iyi maşallah çok güzel yapmışsınız
Mutfak falan toplu mu
Gerçekten bitmiyor dünden beri hiç bi şeye dokunmuyorum bilerek hemde halim yok akşam cinnet geldi artıkTopladım yemekten sonra.
Çerez pasta çay bulaşığı var. Bıraktım öyle yıldım çünkü hiç bitmeyen bir yeme içme varken nasıl toplu kalsın kabul ettim kalmayacağını.
Bir iki sebze meyve dolaba koydum o kadar.
Hosgeldin26 yaşındayım, 1 kizim var 11 aylik
Çok isterim uyabilirsemKim benle kitap okumak ister, yine bi kaç gündür çok verimsiz yaşıyorum günleri